Ještě se dvěma kolegy jsme to celý zbytek vikendu probírali, až Petr objevil na rc auta.cz opravdu holý podvozek jen s koly a motorem za 6000.
Nevydržel a v pondělí objednal. Mě se podařilo celkem rychle prodat moje MST, tak jsem v úterý objednal taky, ale už i s Petrovým slevovým kupónem na 5%slevu. Tak dnes, v pátek jsem v práci skončil dřív a jel vyhlížet pošťáka. Dorazilo. Za 5699kc, nekup to.
Hned jsem zasedl pod pergolu a vrhl se na rozbalování. A nakonec to dopadlo tak, že jsem se od toho zvedl až to bylo poskládané.
Mám i par fotek ze stavby, dodám později. Mám ze stavebnice velice dobrý pocit, vše krásně sedělo. Jen to šásko s těma podběhama trochu ruší můj dobrý pocit. Myslel jsem, že podběhy tam vůbec dávat nebudu, páč jsem měl v plánu na to posadit f150 raptora. Ale v podbězich jsou připevněné tlumiče, bez tzv. věží.
Jinak stavba byla celken v pohodě. Pravda, určitě se najdou jedinci, co to nebudou schopni složit, páč je převodovka znatelně složitější jak na MST cmx :-)
V plánu mám použít moje sadle packy rozhozene opět po stranách skrze těžiště a rozložení váhy. Regl zatim stejnosměrný, když už tam ten motor je a servo zatáčení jx 20kg celokov. Moc se mi libi plac před servem řízení, přímo si říká o servonavijak a vleze se tam určitě i regl s přijímačem.
Když už jsem u toho serva. To budu muset podložit a zvednout ho o cca 5mm výš, do jeho páky naráží pandhardka.
A ještě bojuju, nevim, jaky objednat ty 3 microserva na uzávěrky a převodovku. Na fb ve skupině trx4 doporučuji turnigy tgy-113mg, ale za cca 10$/ks. Hledam nějakou ještě levnější alternativu, ale většinou nepíší, kolik zubů ma tisicihran. Ja potřebuju 25zubu, abych mohl použít origo servosavery. Tak kdybyste někdo o něčem věděl....
Tak, to zatím stačí
Taky ty origo balony, už jsem se jich zbavi a teď musím sehnat něco menšího, kolem 100-110mm....