Souhlasím s milanovou definicí, a stejně tak si myslím že na ježdění po dvoře jsou system of a down moc neuspořádaná divočina...přemýšlím co by se tak nejlépe šiklo.
Příběh dobrý ..mělo to zápletku :lol: řidič vypadá fakt zajímavě no .... a snad ještě jedna výtka, chybička hned na začátku: "a tak se mi stalo že skoro všechny časem došli."
Story je výtečná! Jen by to nechtělo uvádět konkrétní míry, pak si to přečte nějakej rejpal bez fantazie jako já a hned si řekne: "Propad 20cm? To by nebyla vidět ani střecha!" :lol:
minotaur píše:Story je výtečná! Jen by to nechtělo uvádět konkrétní míry, pak si to přečte nějakej rejpal bez fantazie jako já a hned si řekne: "Propad 20cm? To by nebyla vidět ani střecha!" :lol:
Já jsem se do toho teda při čtení úplně "vžil". :lol:
tak jsem si ten príbeh prečetl, a musím rict že je DOST DOBRÝ :tleskam: normálne mne to zaujalo (a to se mi často nestává)
nechceš ty napsat nejakou knihu o defendrovi? :-)
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
kratky linky, velky krizeni, chodi to po kruznici = posouva se naprava
da se s tim delat to, ze to doladis delkou linku tak, aby se kola strefila pri prokrizeni do podbehu
chovaj se takhle upraveny defendery taky, maji rkatky linky a velky krizeni vzadu
jo tak díky. mám kola trochu vpředu, takže při křížení si akorát zalezou do blatníků, ale když auto stojí na rovině, kola jsou trochu blíž ke středu auta