Pro případné zájemce přidávám nějaké fotky vnitřku
Karoserie je uchycená na magnety, zde magnety nad přední nápravou

Jako protikus jsou vlepené podložky

magnety by mohly být připevněny přímo na držáky tlumičů, kastle by pak byla ještě o něco níž, což by možná vypadalo lépe, ale itoš by se pak musel řezat mnohem více a mi to, že kastle trochu výše, zas až tak moc nevadí, naopak, je to takové nadupané ;-)
zadní držáky, použité originál držáky, přepůlené a "přesazené", přemýšlel jsem o tom dát je ještě kratší a využít zadních sedadel, ale intoš drží na čtyřech malých samořezkách a tak jdou držáky až nahoru ke střeše, je to okny trochu vidět, také prořezání v oblasti "podlahy kufru", moc hezké to není,ale, časem to nějak zamaskuju, protikusy jsou tentokrát magnety a drží to "jaksviňa", magnety mají dle výrobce "nosnost" 3,5 kg, na první expedici jsem šel celkem dvakrát na budku, nic neprasklo a kastle drží dobře.

intoš se musel trochu proříznout, ale není to zas taková hrůza, hlavně sedadlo spolujezdce, tam jsou táhla uzávěrek, také časem zamaskuji

a nakonec uchycení baterie, sucháč držel lépe než lepidlo, ale asi to chce více očistit barvu, baterka tedy zůstává v kastli

zatím vše :BYE: