V daném setupu absolvovala už 3 expedice a jedno Model Hobby
Jako první sem jí veřejnosti ukázal na Model Hobby 2017 kde odjezdila všechny dny. jízdní vlastnosti celkem překvapovaly hlavně u náklonů a výjezdu. Gumy ukazovaly své plusy i mínusy. Avie vše odjela bez úhony akorát v sobotu ke konci odpadla přední náprava, což všechny krom mě pobavilo. Naštěstí se ukázalo že bych měl překontrolovat dotažení spojovacího materiálu. Nic víc v tom nebylo, ty do náprav jsem pro jistotu zalepil lepidlem na šrouby a od té doby se nic takového neopakovalo. Na MH my Hagrid udělal dobové osvětlení s teplým světlem vepředu za čež mu děkuju.
Další na řadě byla expedice Pokličky kde se ukázalo to že jak reálná tak i modelová Avie všechny ser.... svou rychlostí

na plno jede rychlostí pomalejší chůze, což jak sem na této akci zjistil se už nenosí. Prostě se letí z bodu A do bodu B takže z expedice asi 15 lidí jsme zůstaly 3 co si užívaly každý kousek cesty. Avie jela v pohodě a stále mě víc a víc udivovala co projede.Újmu ale utrpěla cizím zaviněním kdy jí OFFroad vTOPu napálil zezadu a jelikož je na steroidech tak většina rány šla nad nárazník do zadních dveří. Avie to odnesla prasklou příčkou pod dveřma a vyskleným oknem což nebylo buhví jak hrozný. Já sám sem přidal pár šrámu na karoserii při zžíváním se se stylem jízdy.
Jako druhou expedici dala Avie ikonický Ještěd. Zde vše probíhalo v pohodovém jízdním stylu a dostala se až na betonovou cestu pouze se dvěma povytaženíma na řetězu a 5x boží noha při náklonu. Což pro mě byl celkem vrchol a dost mě to udivilo

Při odjezdu jsme se stavily pod kopcem v Nise a narazily na místní hasiče i s jejich A30 a tak sme je poprosily jestly můžem otravovat. Odpověď byla "klidně si vlezte dovnitř" což bylo super a tak se holky blejskly spolu.
Zatim poslední absolvovanou expedicí s Avií byly sedmihorky. Hagrid říkal že tam je těžší terén (což jsem si špatně vyložil) a tak sem Avii vzal vozejk abych dál zkoušel co zvládne. Po chvilce jízdy bylo jasný že na tudle expedici Avie jet neměla. Nikdy sem v sedmihorkách nebyl a tak sem nevěděl do čeho jdu. Místa s krrásnýma přejezdama a scale jízdou střídaly crawler vložky pro závodní specíály, kde Avie trpěla nejvíc než sem jí na těchto místech začal potupně přenášet. Naštěstí jsem nebyl jedinej a aut v náruči a s defektama bylo spousta. Avie mimo škrábanců odešla s uraženou lištou na boku. vyraženým čelním sklem a prasklým A sloupkem. Naštěstí věci co jdou snadno opravit.

foto: Woyta
Tak todle je výčet toho co zatim Avie zažila v současnosti dorazily zadní tlumiče a kovové beadlocky od G-Made takže snad bude podvozek krom ochraně před vodou hotový a bude se dělat už jen na karoserii