Domee píše:Ty voe :D je to normal download stránka :D
V jednom tematu poucujes o cenach a v jinem nabadas k okradani vyvojaru a celeho teamu podilejici se na hre a jeste tvrdis, ze warez je normalni download stranka. Skoda, ze uz Salvatore nema na takove jako jsi ty moc casu
Hele já jsem osobně taky proti stahování ale co se týče třeba muziky tak to ať jdou český distributoři do háje! Diť jsou tu CD dražší jak na západě proboha :twisted: A z čehokoli v čem je paměťový médium platíme autorský poplatky..jako by každej vypaloval jen stažený filmy :!: To odporuje demokracii, protože v ní platí presunkce neviny a né viny :!:
Dokud tomu takhle bude tak stahovat budu. Samo s sebou když jsou teďka filmy za 50 tak to beru. Stejně tak CD českejch kapel kupuju a alba co mám opravdu rád zrovna tak.
Ale nebudu to už řešit, stejnak s tim nadělám *****
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
No když jste to načali... Na projekt jednoho autíčka bych potřeboval hliníkové (duralové) plechy tl. 2 a 2,5mm. Nemáte někdo možnost je pořídit líp než když půjdu do Ferony? Tedy cenově líp... Šlo by odhadem o 200kg... :oops:
Tak sem pred par dny vykuchal hoodne starej kompjutr a celkem sem se divil co sem v nem nasel, krome spousty prachu a archaickyho hardwaru tam bylo spoustu uzitecnejch kabliku, takovejch tech sikovnejch, co sou zamotany, ruzny spinace a mikrospinace, diody, hlinkove chladice co by sli pouzit pro chlazeni reglu popripade motoru ale co me nejvice udivilo, bylo objeveni spousty konektoru co jsou napriklad na servech, nejdrive sem si myslel ze je to jen nahodna podoba ale kdyz sem ho strcil do prijimace, padl tam perfektne.. Takze pokud byste potrebovali servokonektory nebo kabliky, vykuchejte si cca 15 let staryho kompa.. :lol:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar