Zdravíčko vespolek

, tak jsem opět po roce oprášil model a něco začal dělat. A protože něco málo se mi povedlo vyplodit

, tak jsem se rozhodl, že zas nahodím pár fotek. Sice nevím, zda to tu ještě někdo sleduje, ale to nevadí.
Do nárazníku jsem si vytiskl nové paraboly a taky konečně přišrouboval rolnu pro lano. Vzal jsem ju z Forda, takže je celá chudák polámaná, odřená a chybí jí dva válce. Ty budu muset dosoustružit. Áááááá v neposlední řadě taky zprovoznit naviják. Ale to až bude v dílně u soustruhu tepleji.
Momentálně jsem se zaměřil kabinu a její dokončení. Říkal jsem si, že by to chtělo, abych aspoň něco měl hotovýho a měl tak čistou duši. Začal jsem tvořit madla. Teď ještě čekám na barvu.
A co nesmí chybět? Čalounění. Ať se cestující cítí dobře.
Do parády jsem si taky vzal celou elektriku osvětlení (tím tak nějak začalo zase to moje, snad ne chvilkové, vrtání se v modelech). S tou tedy zatím průběžně bojuju, ale už častečně funguje. Jakmile bude komplet hotová, tak něco nafotím, natočím. Jako důkaz, že fakt funguje a nekecám! To je prozatím vše a doufám, že se znovu ozvu dříve, jak za rok

Tak se zatím mějte, tvořte modely a přispívejte na fórum!