bigbossmaser píše:Kdyby jsi chtěl nějaký tipy nebo rady můžeš se na mě obrátit :OK:
Tak to bych měl hned jeden dotaz. Ty přední ramena z hliníku, není tam velké riziko, že při nějakém větším karambolu se to vytrhne z toho plastového uložení na podvozku? Bylo mi doporučeno, abych v těch originálních plastových ramenech zvětšil ty díry pro uchycení a vložil tam kovovou trubičku. Prý je ten spoj hodně namáhaný a ten dlouhý šroub co drží to rameno se rád ohýbá a ta kovová trubička tomu zabrání. A když to dostane nějakou velkou šlupu, tak je lepší když se zlomí to rameno, než když se to vytrhne z toho středu.
MikeP píše:Řetězy dobrý, ale je to spíš taková sranda. Na zimní poježdění to chce rozhodně pádla. ;-)
Zkoušel jsem to i v 50cm sněhu a když se dá plnej plyn, tak to jede pěkně nahoře, top speed 22 km/h na 3S, ale jakmile se trochu ubere plyn, tak se to okamžitě zahrabe. Stejně tak když je potřeba zatočit, tak max o 180°, jakmile se zatáčí víc, tak jde dolu rychlost a zase se to zahrabe. Proháněl jsem to večer na šumavských pláních a dokonce jeden skůtrař přibrzdil a koukal co to tam tak divoce dovádí ve sněhu :mrgreen: