Právě, úplná klasika, to já můžu. V jednoduchosti je krása ! Ať už vzhledově, nebo technikou. Naháč z "devadesátejch" je mému srdci nejblíž.
Po jednobuchu i dvouválu jsem zkusil čtyřvál a fakt nelituju ! Výkon máš sice ve vyšších otáčkách, když zatáhneš kolem 8-tisíc začnou se dít věci a to až ke 13-ti tisícům ...

Sbírá se ale i třeba od 2-3 tisíc celkem statečně, já už nejsem na nějaký větší divočárny, přeci jen půl roční synátor doma mě psychicky brzdí a to je jedině dobře.

Další věc je mechanická odolnost a stálost těhle strojů, můj "plnoletej" má v těle 94 tisíc km a myslím, že zmákne minimálně ještě jednou tolik.
Je to model 2003 - 6q takže při dálničních 130-ti točí kolem 4-5 tisíc a nic moc nežere. Chtěl jsem dopravník do práce (cca 60 km) a víkendovku, takže naprostá spokojenost. Na "dálku" bych bral něco se štítkem, hnusnejma kapotama asi litrovýho Fazera, nebo tak něco.
Dnes jsem s Banditou nalítal přes 200 km "kolem komína" (Karlštejn, Křivoklát, Velká Buková - Rozvědčík) a pecka. Vyndal jsem z toho LeoVince tlumivku a to je strašný peklo ...