Už jsem hodně dlouho nic nepřihodil a na kupé se odehrálo spousty věcí. Nějak to modelaření přešlo na velké auta já z něj po roce a půl shánění všeho možného udělal fakt velkého mazla a zářicí leštěnku. Ani nevím čím začít. Shrnu to tedy rychle. Nejvíc mě štvala černá škeredá anténa co byla statický prut a já chtěl chromovou elektrickou telskopickou, která je takový ten další zářivý element v té změti chromu. Byl jsem v Mercedesu a sehnat se ještě dá. Že je dost drahá jsem věděl, ale že stojí 14500,- jsem jen valil oči, za jeden motůrek s prutem. Nakonec jsem sehnal ze Slovenska repasovanou za 100 euro, takýe super. Další estetický dojem kazily boční oranžové blinkry a to hlavní co jsem sháněl dlouho byli kola AMG Monoblock 2, které se shání pěkně blbě a draze a nakonec jsem sehnal v Anglii dvourozměr a ještě rovnou leštěné, což jsem měl v plánu.
Na kolech byli ještě nějaké rýhy po leštění, že to nebylo úplně ono, ale k narozkám jsem si nechal dát orbitální brusku na lak, protože jsem měl v plánu zbrousit hologramy na karoserii, tak jsem ji mohl vyzkoušet alespoň cvičně na kolech. Teď jsou to krásná zrcadla.
Jak jsem již zmínil, tak jsem zbrousil lak, což trvalo jen 6 hodin
, poté proběhla dekontaminace laku od asfaltu a poletavé rzi, vše pak odmastila IPA a na dekontaminovanou karoserii přišel vosk SOFT99 Fusso Coat 12 Months Wax a ten výsledek je neskutečný. Barva se zvýraznila, celé auto víc září + ty kola, prostě paráda. No a celá proměna........ Je to fakt mazel
Bruska na lak je super, páč já jí užiju jak na lak, tak na ty kola, tak i na všechny lakované věci, včetně dekoru interiéru a tak jsem vzal i středovou desku u řadící páky, kde se za 25 let položilo hodně věcí + jsem dal dřevěnou řadičku a vypadá to také krásně. Prostě výstavní auto.
Dneškem začíná dovolená, tak mám v plánu pustit se do dekontaminace a voskování Adolfa a pak budou dva zářiví bráškové
Pro více fotek můžete kouknout zde:
https://www.rajce.net/a16127382#sfdsd.jpg a zde:
https://www.rajce.net/a16020186