Každopádně palec nahoru že poskytuješ model pro tisk zdarma, to se dneska moc nevidí

Děkuji za info, máš to opravdu super. Já mám to TPE88 což je nějaký polymer, ale je dost měký a tiskne se z něho hodně špatně, proto jsem zatím gumy nedělal.fokker píše:Tak nějak kolem 10 litrů mi to Spaceclaim spočítal. Vejde se tam konev vody.Ještě nevím jak to plné pojede. Bude to mít přes 20kg. Teď jsem vážil prázdné auto na dvou kuchyňských vahách, jedna ukázala 4800g, druhá error. Jsou do 5000g, tak pořád nevím, ale bude to přes 10kg. Ale ne o moc.
Flexibilní filament používám tento: https://www.elegant3d.cz/FLEX-filament- ... kg-d36.htm . Nějaká čína, složení v popisu není. Byl levný, tak jsem ho koupil na zkoušku a zůstal u něj. Je poměrně tvrdý, pneu na crawler by z toho asi nešly. Ale pořád měkčí než plná guma u kola ze sekačky, co mám na velkém náklaďáku.Pneu tisknu tryskou 0,4mm, 4 perimetry, 4 plné vrstvy nahoře a dole, výplň šestiúhelníky myslím 10-15%, tím už si nejsem jistý. Velice špatně se z toho tisknou jakékoliv převisy a negativní úkosy, třeba klasické traktorové pneumatiky se mi zatím nedaří. Lepitelnost jsem nezkoušel, mám pneu v celku. Běžné lepení pneu na disk není vteřiňákem problém.
Zpět na „Trucky, zemědělská technika a vícenápravové stroje“