Litmark : Nejvíc problém jsem měl tuším po osazení kabiny světlama a někde se mi tam při pasování na podvozek zbytečně pletly.
Máš pravdu,vůle v ramenech by mohly být o chlup menší,ale v terénu to extra nevadí.
Osazení elektronikou udělej hned od začátku na 3článek,na 2S to vůbec nemá smysl.
A brzdu v netruálu max.kolem 30%,jinak se zbytečně trhá vývodová hřídel z převodovky v místě zápichu pro pojistky na ložiska.
Nově prodávaná hřídel už je nemá.
Na větrák na motoru jsem si ještě přidal tepelný čidlo,asi na 45stupnů,jelikož větrák zbytečně běží hned po zapnutí modelu a co mám zatim odjeto,nějak nevím,že by sepnulo a foukalo na motor.
Max : Ano,model je drahej,jen nejde o to,jak je drahej,ale o to jak vypadá a funguje už v základu.Výrobci jsem věřil od začátku,JEN jistě neplánoval,že tohle monstrum bude jezdit v terénu jako SCX a TRX
Zatím mně to stálo 1x vyskočený pin z kardanu u přední rozvodovky,1x z jedný poloosy a 4x utržená vývodová hřídel.
Psal jsem Xkrát i přímo výrobci,jenže ten zrovna extra nekomunikuje,ale aspon ty zápichy na vývodu u nově prodávaných hřídelí už nedělá,takže to jistě vydrží o dost víc.
A pokud bys chtěl vidět převodový kola v převodovce,mam to nafocený v galerii na rajčeti,tady odkaz
https://jirkacbx.rajce.idnes.cz/MAZlik_ ... C_5982.jpg
a věř tomu,že tyhle kola toho vydrží o dost víc,než jen nějaký schody

Neni důležité vyhrát,ale nasrat toho,kdo vás porazil.
AX10
Mammoth BC8 1/12