To by mě žena nenechala udělat, tu hrůzu a zmar první války na narozeninovej dort... dobře žes vynechal tratoliště krve v těch dírách po granátech a kusům těl jsi se taky nevěnoval
Mračna kůži oči a plíce sžírajících plynů bys ovšem zelenou cukrovou vatou naznačit moh...
Tak to až bude starší, tak místo hořických trubiček by tam mohly být minipárečky, čabaječky a plátky uzenýho. A z brokolice by se dělaly docela pěkné stromky a místo trávy kadeřavá petrželka. A taky coby výdřeva zákopů plátky sekané. Díry po bombách by se dobře tvarovaly z paštiky a vodní plocha by mohla být z nálevu z okurek ( včetně kopru coby náhrady vodních rostlin a žabince ). A plno kečupové krve.
Tak jsem zase neco tvoril
Na netu jsem narazil na pekny podtacky z resinu a dreva - tak jsem vyrobil testovaci vzorky ... nejsou top, ale na test stacilo :)
Na lepsi uz mam krasny drevo a objednal jsem silikonove formy - a muze zacit velkovyroba :D
Také jsem koukal na to pivo. Říkal jsem si , zda Zdeněk neudělal nějakou plaketu na ten pulitr.Nějakou tu kutilskou plaketu s názvem "Poutník" a to nalepil na sklo .
Já se znám tadyhle se sládkem z Třeboně takže nejlépe pěkné čerstvej kvasničák v soudku si odvézt, ale spoustu piv je dobrejch, po vzoru Fanánka ze třech sester, kterej měl období koštování piv skrz republiku (v době kdy chodil oblikanej jako pivo) si vždycky ke kachně na domu koupím jiný podle nálady takže i na poutníka jistě dojde řada, když jsem se neposral ani z Dudáka támhle ze Strakonic tak ho taky polknu