Já mám radost, že je Macík většinou líp, než Lopík
Jen by Macikovi měli přidělit na video jen určitého počet slov, moc a nezadržitelně mele. Je to lepší než před pár lety, to byl vyloženě nesnesitelnej
No ale top 10 v motorkách?? Ta konkurence je šílená, Walkner je např top jezdec a Michek s ním 9-10. Elita téměř celá venku... Vyhrál chlapík co to posledních 10 dní jede se zlámaným rypákem.. To je pecka hoši, já nevím jestli jste někdy jeli denně v terénu 800 km a z toho 300 závodili, asi ne

ale to je sakra výkon od všech motorkářů. A ti co jeli Male Moto, bez asistence, Pabiška a spol, to je fakt náser to absolvovat, r se umístění moc nehoní, to prostě nějak vyjde

..
Klymčiw jednoznačně nejlepší počin, to byl silenej punk a fakt hec, jen škoda že jeli kdoví kudy ale prostě s regulérní stodvácou támhle vyrazit přes arabskej poloostrov v závodním tempu

to je fakt největší píčovina

prostě si řekneš " a pojedeme to se stodvacítkou"

to se na mě nezlobte ale to je quest pro frajery
Macháček přeřazen do kategorie lehkých prototypů ji vyhrál, to není marný, rozdíly v technice tam jsou tak jsem zvědav v jaký kategorii s tím pojedou příště. Kdyby vyhrál hlavní kategorii tak by byl po Peterhanselovi druhej co to vyhrál na 3 kontinentech a to by byl počin jak hrom. Jestli na to Pepa nejni ale už starej.
Petrhansl se zdá jako umirnenej děda co tak s klidem jede ale ten musí valit jako kráva, dyť to vyhrál skoro start-cil
A ty minimální rozdíly..
Když by to Prokopovi vyšlo jen o chloupek líp a nevymrdalo se mu to před cílem, 40 min nebo kolik to říkal, si to odečti a to je taky střelec