Mno.. za ten měsíc jsme zase trochu jinde a celé fórum se mi podařilo odkoupit. Ještě to není kompletně dotažené, ale je to na dobré cestě.
Kalendář je super nápad

jen mě nenapadá jak to udělat... Nejjednodušší možnost by byla Veřejný sdílený Google kalendář, který by si každý mohl dát do telefonu a měl by přehled. Otázkou ale zůstává kdo by tam ty akce přidával.
Kdyby to mělo na starost pár lidí, tak by to fungovalo ale byl by problém s databází - každý by musel psát zprávu někomu kdo by to přidal (což je otrava), menší expedice by se tam asi ani nedostala...
Proto by bylo lepší kdyby tam ty události mohl přidávat každý uživatel, ale kdo pak bude kontrolovat obsah?
Teoreticky nejlepší možnost by byla, kdyby měl kalendář nějakého moderátora, který by události schvaloval. Tedy uživatel by mohl přidat jakoukoliv událost, ale ostatním by se nezobrazila dokud by ji někdo neschválil.
Tohle se mi fakt líbí. Zkusím pohledat na netu. Kdyby jste někdo věděl o nějakém kalendáři, který by to uměl tak sem s tím - nemusel by být nutně free, nějakou částku jsem ochotný ještě investovat. Přidat to pak sem někam do hlavičky už bude to nejmenší. :)