Defík byl vždy můj sen, je to prostě offroadová klasika a tak jsem se jej už jednou pokoušel postavit. Žel nejsem modelář, jen takový sešroubovávač a tak jsem uškudlil několik důchodů a zakoupil tuhle úžasnou stavebnici při jejímž otevření prožijete dohromady vyvrcholení, extázi i infarkt. Vše jsem zdárně přežil a stavbu předal Sokolovi a jeho pomocníku Jokerovi. Jejich příběh je zde.
Píšeš kolego v úvodu vlákna , že jsi uskudlil několik důchodu na model.
Věk majitele modelu by asi nehrál nějak roli ve stavbě modelu,ale optam se narovinu.
Kolik stál ten model? Je to oficiální stavebnice koupená v obchodě nebo je to jen podvozek a karoserie samo-Domo stavba??
Že tam je karoserie rozřezána.
Je to teda drahý jak fialova elektrika, ale chápu, že taková nádherná stavebnice může vyvolat pocity extáze. Navíc je to tolik peněz, že jsi udělal vůči sobě dobrý skutek: kdybys to proměnil na alkohol, s určitostí by se z tebe stal notorik a tak jsi vlastně velice pomohl svému zdraví !
Ale je to fakt paráda a ta cena určitě odpovídá kvalitě.
Velmi ostrý test na AST v kategorii C0, s autem jsem velmi spokojen, s řidičem již méně, ale to se vychytá :) Ono také, s mojí plnou expediční výbavou auto váží 6 kg a s tím je opravdu na náročné trati spoustu práce.