Trvalo to déle než jsem čekal, ale další kolo výroby je tu. Vše je při starém.
Do 18.2. přijímám nové objednávky, do 14.2. pak platby a 15 bych rád začal s výrobou.
Ti se kterými jsem už komunikoval, psát nemusejí. Sám se jim během tohoto týdne ozvu (pokud náhodou ne, tak do mě prosím šťouchněte).
Jen pro pořádek rekapitulace.
Nabízím výrobu spz. Jedná se o 3D dvoubarevný tisk.
Standardní rozměry jsou 52x11 a 28x20 mm (po domluvě možno vyrobit i jiné rozměry, případně barevnou kombinaci).
Ke značkám nabízím i rámečky.
Nálepky jako EU proužky a stk jsou součástí objednávky spz.
Ceny:
25 kč/jedna spz
20 kč/jeden rámček
Obyčejně - 27 kč (bez možnosti sledovat zásilku a šance cokoliv řešit, když pošta dopis někam zakouzlí)
Doporučeně - 54 kč
Osobně (během dne v Praze, odpoledne Kladno)
Kvůli nové verzi je nutné brát ohled na zvolený text ( 3 znaky mezera 4-5 znaků).
Je ale možné použít i starší podložky, které se dají použít na jmenovky nebo delší text)
Pokud máte zájem, napište mi sz s textem a počtem značek.
Následně vám zašlu náhled k odsouhlasení. Pokud bude vše OK, dostanete podklady pro platbu.
Takhle značka vypadá:
Rámečky (na obr. je pouze rozměr 52x11, ale umím i 28x20):
Po domluvě je možné vyrobit různé typy spz
Po vytištění značky prochází tepelnou úpravou. To má za následek dvě věci.
1. text se trochu "rozplizne". Připomíná pak ražení jako u skutečné předlohy a značka je celkově odolnější vůči mechanickému poškození
2. značka má tendence se prohýbat. Je to pružný materiál, takže se nechá srovnat. Sama o sobě ale vyrovnaná držet nebude. Je potřeba jí přilepit vteřinovým (nebo jiným) lepidlem na koncích. Možná by posloužila i kvalitní oboustranná lepící páska, nemám to ale vyzkoušené.
Pokud nechcete tepelnou úpravu značek, připište to prosím k objednávce.
Takhle spz vypadá bez tepelné úpravy: