Mirda
Administrátor
Kontaktovat uživatele: WWW

Pajero Wagon reborn

Aby se tu něco dělo, tak se pochlubím. 😁
S panem Hofym jsem tady směnil tohoto krasavce. Líbilo se mi hlavně to, že to je ještě hezky postaru postavený wagon - tedy z klasického krátkého Pajera je to natažené pomocí dvou budek. 🤩 Pokud to bude případně číst člověk, který to postavil, tak budu rád když se třeba rozepíše nebo pošle fotky ze stavby - tyhle věci mě vždy zajímali a zajímat budou. 🙂

Přesnou historii bohužel nevím. Pochopil jsem, že to pár let leželo ladem, pak se záhadně objevil, ujal se ho Hofy a od něj jsem to vysomroval já. 😁 Klidně mě můžeš doplnit.

Takhle vypadalo, když se ke mně dostalo - fotky jsem ukradl Hofymu 😁😁
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nechci se v tom moc šťourat, protože to celkem hezky funguje, ale kola jsem vyměnit musel. Ty původní jsou už zničený. Taky se mi nelíbilo jak to bylo vyliftovaný k nebesům, takže jsem to trochu snížil a ještě malinko snižovat budu. 🙂 Byť vím, že to není zrovna populární úprava...
Obrázek

Do budoucna určitě:
- předělat řízení a zadní linky
- nějakou hezčí zahrádku
- doplnit redukční převodovku ať to má sílu
- časem určitě interiér a čirá skla

Teď bych ale potřeboval poradit. Sháním nějaká funkční kola, ale s malým průměrem. Potřebuji aby to byly 1,9 a zároveň vnější průměr kolem 90 mm. Nemá někdo tip?

Jinak fotky budu dávat sem: https://www.rajce.idnes.cz/mirek230/album/pajero-wagon
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Hofy
Přispěvatel

Re: Pajero Wagon reborn

Alespoň přestane jen putovat po temných koutech a začne se něco dít 😀 ke mě se dostalo omylem a jestli to pomůže v trasování, tak mi ho předal Petr (Exidaco) někdy kolem toho bacila když se nesmělo do hospod a já měl nákupní horečku 😅 období u Petra bylo někdy kolem 2015-2020 🤔
Jinak možná než zahrádku, když půjde ještě trochu k zemi, bych viděl jen hagusy a co třeba stan 😎
Mirda
Administrátor
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Pajero Wagon reborn

No já bych potřeboval pátrat ještě dál.. předpokládám, že v roce 2015 by se s tím nikdo nestavěl když byl k dispozici wagon od Loops 😊

Hagusy a stan se mi líbí 👍 a nemusel bych řešit za 💲 zahrádku 😁
Na čem dělám:
Toyota Hilux

Zpět na „CC-01“