tak jsem byl dneska dát vytisknout ten plánek:
ale kdyš jsem to pak doma zmeril tak obrázek predku a zadku je o centimetr menší takže tam v pondeli nalitnu zas :roll:
ješte se chci zeptat majitelu terrana,: terrano ma ve predu ramena a vzadu pevnou nápravu? nebo jsou pevné nápravy ve predu i v zadu?
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
proc 1.55 ??? ja bych tam dal nejake 1.9 . jedne vec si myslim je scale a jedna vec je aby to vubec neco vyjelo :lol: a stema 1.55 to bude asi nizko ne ? jen navrch nic proti 1.55 8)
Na terrano by byly luxusní!! ale... někdo už psal že to jsou prostě maketový gumy a pro terén co jezdíme tak téměř nefunkční.
Ale podle mě by mohly být dobrý v písku.
Průměr 78mm je dobrej, bylo by to akorát, ale mysli na průjezdnost CCčka :wink:
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
ty velký kola vypadaji trochu divne :SHIT:
proto jsem vybral tyhle mrnavý kolečka grabery
škoda že RC4WD nedelá i jiné malé kola 8(
nebo že bych udelal terrano v M1:9 ? ale to by už asi nebylo moc hezké kdyš to bude pri jiných autech :?
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
pave to ted nevím hilux je prý 1:10 a kdyš ho postavim vedle cestáku tak ten cesták mi pride vetši a nelíbi se mi to a nechtel bych se nejak tak dostat i s tim terranem
a pujde to na CC-01 a nechtel bych laborovat s tou šírkou chassi
Majlo, kdyš maš nejaký nápad tak sem s nim, i s blbosti se da vykoumat neco užitečné,...