Tak jsem se v patek vratil z tematicky cesty po Rime, kde sem byl s gymplem, reknu vam, docela husty mesto, po tom co sem tam videl at se nekdo opovazi byt jen trosku nadavat na prazskou MHD nebo na to ze je v praze bordel pac to co sem videl tam je stokrat horsi.. Jinak kazdy auto co tam potkate tak je cely omlaceny, po tom co sem videl jakym stylem jezdi je mi jasny proc, totalni ignorace pravidel a rychlostnich omezeni je na dennim poradku.. :lol: Par fotek pro zasmani.. :wink:
Hnusna precpana smradlava nadzemka, ktera jeste ani nejezdila dle jizdniho radu..
Neco na zpusob metra..
Krizenec tramvaje a nadzemky, co vypadal ze se kazdou chvili rozpadne.. Rachotilo to na 200 metru.. Pocmarany a spinavy, preplneny a opet to ignorovalo jizdni rad.. Dvere se oteviraly a zaviraly za jizdy.. :-D
Jinak pamatky jsou fakt pekny.. Akorat tech turistu a cernochu co ti chteji vecpat naky trapny suvenyr a nasledne te zezadu okrast bylo vic nez mi bylo prijemny..
I naky ten offroud se nasel..
Skoda ze se mi toho Defa nepovedlo chytit lip..
Pokud pominu silenou MHD, bordel a vselijaky osklivy existence v turistickym centru tak je Rim pekny mesto.. Obzvlast pamatky maji nadherny.. A pizza taky zachutnala.. :-)