Tákže první bočnice je nasvětě.. Porod trval asi 5 hodin, fuška. Bohužel budou dvojčata, tak snad zítra se povede druhý.. :-/
Hledal jsem nějakej způsob jak to vyříznout, pač pilkou to šlo hůř, než jsem čekat. Tak jsem zkusit taktiku ale Ementál. Udělal snad pětsetdevětset děr po budoucích hranách a pak je jednoduše prožízl a celý to zapiloval.
jo to me ceka taky....nemyslis si,ze ta tenka cast na spodni casti se nebude kroutit?bocni naraz muze rozhodit celou konstrukci viz ma zkusenost pro poslednim jezdeni....delal jsem v blate ctiri stopy
sasko mexI to nezvladlo,ale nezanevzel jsem nad nim..par kotrmelcu a konec bokem na koren..komplet ohle sasko a koubky zatlacene do saska cca 1mm
kazdopedo ti drzim palec aby si u toho neumrel,ale pak bacha aby si treba neutrhl kliku u dveri jak z toho pilovani budes namakanej:))))))))))))))
Naposledy upravil(a) immortal dne 22.05.2010 19:15, celkem upraveno 1 x.
immortal píše:nemyslis si,ze ta tenka cast na spodni casti se nebude kroutit?bocni naraz muze rozhodit celou konstrukci viz ma zkusenost pro poslednim jezdeni....delal jsem v blate ctiri stopy
Doufám, že ne. Je to tuhý až moc. Navíc dole bude skid + držák rozvodovky. A kousek dál bude držák motoru taky z 5ky duralu.