Konečně jsem naverboval kastli na podvozek a proběhl test.
Mám jeden velkej problém... ELEKTRONIKA
Regl toho má už asi dost a tak motor při rozjezdu cuká. Přijímač je taky v háji, spíš teda jeho anténa. Máte někdo zkušenosti s náhradou antény?
Co se týče podvozku, tak jsem musel dozadu přidat ještě jeden list a zdá se to být v pohodě.
Ještě jsem nahradil 2 kloubky. Ikdyž měli v sobě závitovku na doraz, tak se prostě vytrhly. Budu muset pořídit ty kovový. Ale 600 za vsech 10 kloubku? Hmm ..
Lee93 píše:Taky si to měnil u tý XS-6ky co davaj k Losinám?
Jinak mám dosah 10 metrů a konec.. Pak musim přijít o 5 metrů blíž než se chytí motor. Servo jde furt.
Bohužel anténu nestíhám objednat, ale mám tu jednu z rádia, šlo by to použít? Ví to tady nějakej odborník? :-)
Teoreticky sa da pouzit akykolvek kablik , ale odporuca sa pouzit pleteny kabel rovnakeho priemeru a hlavne rovnakej dlzky ako bol povodny
Ak mas dosah len 10 m je niekde preruseny kabel od anteny a vtedy je vymena nutna . Nemusi byt viditelne prelomeny , moze byt poskodeny pretrhnutych par vlakien a uz to robi galimatias . :OK:
No a čo TA 05, Mitsubishi EVO X , XERUN 60A, Nosram X12 13,5T ,Spektrum DX3E TA 05, Mazda RX-7 , SP GT2.0 LPF, Nosram X12 13,5T ,Spektrum DX3E Tatra 8x8 kolos (dolaďovanie) Axial Honcho DRIFT 4EVER