motorky se odemknou, když prošmejdíš všechny autosalony (aspoň mi to ta hra takhle píše), ale už jsem to prošmejdil tak 3krát a furt nic a docela mě to se*e...
Je to tak, motocyklové autosalony se otevřou ihned po objetí všech automobilových. Ale TDU je primárně zaměřený na auta, motorky jsou docela okrajové a děsně arkádové.
(Motocyklové autosalony? Co sem to proboha napsal? :lol: )
Nejlepší ze třídy E jsou Mustang a Pontiac GTO. Ale z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit jednu věc - jezdi s tim co se ti líbí. Pokud je člověk aspon trochu šikovnej, může vyhrávat s čímkoli z dané třídy. 350Zko o kterym mluvíš se zase krásně řídí a má parádní zvuk. Taky ho mám rád.
Nejsi divnej, jedno z mejch nejoblíbenějších je Camaro Z-28. Nejlépe ve zlatavé barvě s černými pruhy a zlatavo-hnědým interiérem. Co na tom, že patří k nejpomalejším. 8)
Uf, socialni moznosti, to jsem z toho v rozpacich."Po pravdě řečeno trošku se až bojíme, aby se z toho tvůrci nesnažili udělat druhý Facebook nebo spíše takovou napodobeninu PlayStation
Home." Tak to je presny...
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..