Tak jsem zase trošku zapracoval na zadních světlech a zvýraznil sem je lihovou fixou,která fakt drží :wink: a sklíčka vybarvil prozatím oranžovou a červenou fixou než seženu lepší barvy jak už psal Cores např.od Rewelu.
Dneska taky došlo i na emblém expediční samolepky která šla pěkně na dveře řidiče a spolujezdce :wink: Nechal sem samolepek udělat fakt hodně,tak až se někdy uvidíme na expedici,stačí mě oslovit kdo ještě nemá :o
Tak sem se dneska pustil do předního nárazníku na Yotu a výsledek je zde :
Napadlo mě,že by nebylo špatný udělat přichycení nárazníku tak,aby se vyklápěl dopředu a kastle Yoty šla bez problémů nasadit i sundat.
Po celkovým usazení nárazníku ke kastli a vyzkoušení funkčnosti,přišlo na řadu pilování a broušení před finálním nástřikem barvy.
Práce na nárazníku Yoty si myslím se snad i vydařila a finální vzhled je zde :
Akorát bych měl dvě připomínky:
1)je to hodně mohutný-ty dva plechy. možná ještě trochu zbrousit.
A má to dost ostrý hrany. když se někomu opřeš o auto tak aby mu z toho nezbyla hromádka trsátek :-D
2)Asi to přidělal nějak "pevněji" . Na ten jeden šroubek se bojim že se to časem povolí a bude ti to tam lítat.
Ostrý to fakt není,řezal sem to na laseru a ten ty hrany krásně ořeže,možná to tak vypadá na fotce,ale není to tak.Jinak co se týče těch šroubků,tak si myslím že drží v poho,ještě to krásně přidržuje ten plast nárazník na kastli,tak uvidíme... :lol:
mas to fakt moc pekny ale asi by to chtelo ten druhy sroubek ackoli rikas ze to drzi jeste ten plastovy naraznik, ale az to nekde narves hodne z prudka do nekoho nebo do naceho tak ti ta kastle vepredu praskne v tech zarezech ...si ja osobne myslim jinak moc pekna prace :tleskam: :tleskam: :tleskam:
Díky,pro jistotu sem měl ještě jednu dírku v šásku předvrtanou,tak to možná zkusím dát ještě na jeden,nebo místo toho menšího imbus šroubku dám něco většího :wink:
Naposledy upravil(a) mara74 dne 17.06.2010 22:02, celkem upraveno 1 x.
Nádhernej kousek.... :twisted: už vím co bude druhej model do sbírky... Doufám že v brzké době (odhad cca dva měsíce) ti budu psát PM o rady a porady :wink: .
Tak to asi bude dřív než jsem psal..... včera jsem si objednal SCX10 (starej náklaďák CF-100... asi bude brzo na prodej kastle :lol: ) a až to dám do kupy po mechanické stránce tak objednám Hiluxe. :SUPER: