to bude hodne prace na to,vid. Myslim,ze pokud mas uz nejaky model tak budes se vyznas jak funguje predni pohon,jak zataci...atd. chtel jsem udelat taky vsechno sam ale rad by bylo tezsi kdy mam jen vrtacku, pilu a pilnik :D tak udelam co bych mohl... jinak se tesim na tvuj vysledek:)rcdriver123 píše:vse co pujde, kola ty jsou delany doma podle meho navrhu i kdyz v konecne fazi trochu upaveneho a pak bych chtel udelat i vlastni domky diferencialu specialne pro blatniky aby mi tam neteklo okolo kol, nejhorsi na vyrobu bude prevodovka a predni zataceni zadni uz mam rozkreslene a predni mam nahrubo v hlave, napadlo me i jak udelat kloubky nebo cepy nebo jak se to jmenuje ale asi radsi koupim uz hotove :wink:
ani ne, jen je asi nebudu mit stejne ten zadni co mam jsem dostal k vanocum a tata nevi jak se jmenoval a nevi to ani modelar u ktereho to kupoval ale podle me je to z Hyper 7 a predni nemam zatim ten chci koupit nebo ho dostat k temdhle vanocum, ja puvodne chtel stavet naky zavodni model na zavody co se jezdi 4km od baraku ale udelam to tak pul na pul ze to pojede pomalu v terenu a kdyz preradim ze to pojede tak 20 na rovincenguyenerik píše:rcdriver123 píše: nemyslis,ze diferaky z 1:8 budou moc velke na hummer 1:9?
rcdriver123 píše:nguyenerik píše:ani ne, jen je asi nebudu mit stejne ten zadni co mam jsem dostal k vanocum a tata nevi jak se jmenoval a nevi to ani modelar u ktereho to kupoval ale podle me je to z Hyper 7 a predni nemam zatim ten chci koupit nebo ho dostat k temdhle vanocum, ja puvodne chtel stavet naky zavodni model na zavody co se jezdi 4km od baraku ale udelam to tak pul na pul ze to pojede pomalu v terenu a kdyz preradim ze to pojede tak 20 na rovincercdriver123 píše: nemyslis,ze diferaky z 1:8 budou moc velke na hummer 1:9?
http://www.rc-starahut.cz/fotogalerie/draha stranky zavodu, na nakych fotkach jsem i videt :-) jaok divak ne jako zavodniknguyenerik píše:rcdriver123 píše:kousek pod Prahou 50km , jezdi tam 1:8 buggy truggy a monster elektriky i spalovaky dalo by se to edalat ale chcete cas a penize
aha tak. ja jsem zas myslel,ze nahodou blizko mne :) asi 50 km ode mne tak jsou zavody a tam obcas zavodim
ja tam tedkon dlouho nebyl a stejne by me nebavilo porad dobijet baterky ta radsi udelam neco pomalejsiho co bude jezdit nekou tu hodinumara74 píše:Tak tuhle dráhu opravdu nedoporučuji :NO:,potom co se to tam odrnila tráva,tak jim krásně vylezla skála na které celá dráha leží :-(.