Ten druhej vypadá dobře :YOP:
Filip-co si najít rozměry skutečného auta a zmenšit si je a je to pokud je někdo nebude vědět :wink: nebo si vem podvozek a vyzkoušej si to v krámu jestli to bude pasovat :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Stenly dne 29.09.2010 19:31, celkem upraveno 3 x.
___TATRA POWER____ Tatra T815-7 8x8(plány od Hanyse) ........T813 8x8-kolos FPV Freestyle / Martian II ---- "létající GoPro" Split Pearl Tamiya Buggy Champ 1979 - FOTO: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Tak tohle mě opravdu zajímá. Druhá generace Dodge RAM se mi zprvu vůbec nelíbila ale nějak jsem mu přišel na chuť.
Jako šestina by to bylo dlouhý 95cm...to mi z těch fotek nepřijde. Bylo by faj kdyby to aspoň přibližně někdo změřil. Aspoň rozvor
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
Jo Tem RAM vypadá moc dobře a velkej je tam myslím na Axíka . Podle toho přepočtu , to měřítku 1:6 neodpovídá , tak velký to určo není . Škoda , že má tou barvou , tedy bahnem , zastříkaný i světla , ale snad to půjde dolů .
Tak jsem se dneska stavoval opět v Tescu, abych vám změřil ještě toho Dodžáka. Rozměry plus mínus délka 65cm, šířka 27cm. Je to jen přibližné pač jsem ho nechtěl vyndavat z krabice, aby mě nikdo nevynadal.
ve stredu sem byl v tescu, a schválne jsem se prošel mezi hračkama a našel sem to tam, je to celkem macek a taky hezký!
jenomže to stálo cca 75€ a to je nic pro mne, to radeji disco :P
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
Jinak RAM je 68cm dlouhý, široký nějakých 27,8cm a rozvor je 40 cm, průměr kol co jsou na tom je 13,5cm. Měřítko uvádí nějakých 1/6 ale co jsem koukal na auta 1/1 tak je to nějakých 1/7,5
Martin Axial Ax 10 ARTR, Axial CSX 10, Xray XB4 Rally , xray XB4"15 Sanwa foto na rajčeti worlusho
Baracuda:
Praveze 2,2" RC a gmade napravy sedia na tom uplne presne,treba len na Trial finder chassi predlzit zadne linky(alebo novy ram)
z boku su pneu akuat schovane v podbehoch.