MadMaxRacing píše:zila70 píše:MadMaxRacing píše:Tak jsem zaznamenal jeden mensi problem na Yotě. Rozpadl se klub kardanu. V míste spojení kloubu skrz tu kosticku je v jedné půlce tenká osička a v druhé tlustší kolíčky a právě ty někdy vypadaly a kradan se rozpadl. Setkal se s tím už někdo? dDá se to vyřešit aby se to už neopakovalo u nového kloubu?
Tohle se nekdy stane,tomu se neda nijak zabranit.
dokonce se mi to stalo jednou u zkousky na stole u noveho.
poslu ti novej kus.
Děkuji za ochotu, ale dnes se mi rozpadl kloub na druhé hřídeli.
Přeci to nepujde takhle pořád dokola. Neexistujou nějaké kvalitnější možnosti? Pomalu mě přestává bavit to nosit zpátky na parkoviště :?
Nektere veci jsou opravdu nepochopitelny az se nad tim musi zamyslet jak je to mozny,potom nevim jak to od vyrobce chodi a co je pricinou poskozeni soucastek.
Priklad je v tom ze nekdo nema se stejnou soucasktkou jediny problem a potom jsou pripady ze stejna soucastka se nekomu rozbije vickrat.tohle si fakt nedovedu vysvetlit.
Tyhle same kardany pouzivam pomalu na vsech modelech co stavim protoze s nima nikdy nebyl az na vyjimku zadny problem,presel jsem na ne po velkejch problemech s CVD kardany jun-fac a opravdu fungovaly.
Nechci ani pomyslet na to ze vyrobce zacal vyrobu ojebavat protoze tyhle kardany byli opravdu nejspolehlivejsi a já vyzkousel snad vsechny kardany co na svete jsou ve vyrobe.
Priklad nez jsme jeli na jested tak jsem mel na truggyne co s ni jel Mira Valasek kardany od MIP a to jsou asi nejdrasi a nejpevnejsi kardany na trhu a rosypal se mi jeden,proto jsem tam nakonec nasadil tyhle modre a auto skvele funguje.
Sorry ale opravdu pro to nemam vysvetleni:(