Nad šedivou sem taky přemýšlel,původně to navrhovala i moje drahá polovička,černá by byla asi zlá,to už by tam nebylo vidět vůbec nic :mrgreen:.Ta tmavší šedá se mi zamlouvá...
Nemůžu radit, protože jsem toho zatím moc nevytvoři (svou práci představím až bude hotová). Ale ta světlá barva mi tam nějak nesedí. Líbila by se mi tmavší (třeba i šedá), aby to tak moc nekřičelo.
mara74 píše:Nad šedivou sem taky přemýšlel,původně to navrhovala i moje drahá polovička,černá by byla asi zlá,to už by tam nebylo vidět vůbec nic :mrgreen:.Ta tmavší šedá se mi zamlouvá...
:tleskam:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Koupil sem dneska tu šedou barvičku od Tamiye "Dark Grey XF-24" a dolaďoval interiér,trošku sem ještě poupravoval detaily a myslím si že to teď vypadá o trošku líp.Na focení už není zrovna ideální světlo,tak se možná bude zdát že ta barva trošku klame :mrgreen:.
Já myslel, že jsi nemocen a ty místo ležení běháš po městě a kupuješ barvičky :lol:
Co dodat, pěkná práce :tleskam:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Musím říci, že na tý fotce, kde je intoš na podvozku bez kastle, to vypadá jak pojízdný předsednictvo strany :mrgreen: Pěkná práce, k tý pískový kastli by možná pásl nějaký tmavě hnědý odstín intoše, ale i takhle to je pohledný.