tyjo koukám, že sem tohle téma nějak zanedbal...
čili s ročním zpožděním odpověď rikovi...já ji koupil na inzerát a díly sem k ní kupoval na astře, protože u nás nebyly jinde k dostání...kupoval sem vlastně jenom kardany kvůli prodloužení...dnes už bych se rozhlížel asi venku
a aktuálně k Broučanovi...
teď na Sokolčí odešel přední difflocker...dočet sem se, že se to stává...je to přecejen plastovej kousek, kterej drží celou sílu auta :-)
hledal sem co a jak, jestli znova původní, nebo tuningovej kovovej díl přímo od Losi, ale nakonec sem narazil na firmičku RCBros, která dělá kovový díly hlavně na crawlery, a v jejich sortimentu sem našel pěknej locker...k vidění
ZDEHLE ...kterej mě zaujal...i objednal sem dva kousky (preventivně i zadní)
dneska přišly (objednával sem v neděli po Sokolčí, čili 12. a poštový bylo 13.45 tolaru), tak sem na ně hned vlít...výměna za původní díly cca za 15 minut bez nutnosti sundavat nápravy z auta :-)
lockery vypadaj bytelně a líbí se mi, že místo několika plastovejch součástek člověk namontuje dvě kovový a hotovson...tak uvidíme, jak se osvědčej v praxi...
jinak nápravy na broukovi nenesou naprosto žádný známky opotřebení, převody sou jak nový a nikde žádnej bordel...
na fotce vidno vlevo novej locker, uprostřed převodový kolo s klecí a vpravo vyndaná sestava původní uzávěrky