Našel jsem fórko s nádhernýma fotkama starých amerik.Jen upozornuji,že se jedná o úpravy neofroadové.Prostě z nich dělaj placky. Nic to ale nemění na možnosti inspirace.
Třeba TENHLE BURBAN je pecka.
Jo ten je tak pořádnej, že ukazujou křížení tim že stojí na discích :roll: Dost na tom taky nechápu proč to má s takovejma obříma kolama ještě portálový nápravy z unimoga. Krom toho, že s tim můžeš brodit 2.5 metru vody bez toho aby jsi měl vevnitř vodu je to auto úplně k hovnu. Do terénu se s tim snad ani jet nedá páč by to hned udělalo hop na bok a na silnicy to doufám ani nesmí.
Když chci auto na machrování tak si kurňa koupim nějakou starou ameriku, dlouhou jak tejden, s motorem vyrobenym před vznikem slov emise, spotřeba a ekologie :evil: Akorát prznění aut :twisted:
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
cores píše:Našel jsem fórko s nádhernýma fotkama starých amerik.Jen upozornuji,že se jedná o úpravy neofroadové.Prostě z nich dělaj placky. Nic to ale nemění na možnosti inspirace. Třeba TENHLE BURBAN je pecka.