Docela dost věcí, ale především dát motor pod kapotu, baterku pod sedadla a doprostřed T1 rozvodku.
A hlavně ho zprovoznit, protože od Ještědu se mi válí rozebranej po celym pokoji. Co se týče kastle taky proběhne několik změn, ale teď si nejvíc lámu hlavu s tím, jak uchytit HL nápravy aby to fungovalo co nejlíp a bezproblémově. Chci z něj udělat takový auto na který se bude muset šáhnout jednou za rok a nebudu ho muset nosit z expedic v náruči (což se mi zatím s Mexem ani jednou nepovedlo).
aushaus píše:...a nebudu ho muset nosit z expedic v náruči...
Tak to sis mel nechat CC.. :mrgreen: Ja s nim jezdim rok a pul a davam mu slusnej kotel a nikdy sem ho v naruci nenesl, jen v posledni dobe sem parkrat skoncil ja FWD.. :lol: Ale vyjel sem az na Jested.. 8) Ale to uz je dneskem pocinaje taky vyreseno.. :wink:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Já tedy nevím, ale na CRku jsem jen asi třikrát opravoval tunningový kardan od Junfacu, který výrobce zřejmě odfláknul. Takže párkrát jsem se také vrátil se zadokolkou nebo předokolkou. Pak jsem je oba malinko poštoloval a je klid. V životě se mi nic na tom neposralo. Jediné co sebou nosím náhradní jsou baterky a servo jelikož používám srágoru HXT za 150,- To by mě zajímalo co s tím autem pořád děláš.
UFO píše:To je hustý, někdo je pořád na fejsbuku, já jsem pořád tady :mrgreen:
Nejsi jediný já tu jsem taky skoro celý den nemám co dělat tak jen tak pokukuju co kdo kde a tak :mrgreen: :mrgreen: :arrow: a taky přemýšlím jak udělat to saframenský řízení na CC-01 chjo... :OHNO:
Pepe CC-01-Pajero fr. 2,4Ghz http://jobik8.rajce.idnes.cz JEEP Wrangler YJ Stavba: Land Rover Discovery III ... (OO=[][]=OO)
to ja tu jsem taky skoro pořad, jinak taky si ted lamu hlavu nad Ccčkem hehe.. kdyz sem dal pridavnou prevodoku 3,33:1 tak mi to vyoralo zuby v origo prevodovce..ikdyž.. ráno moudřejší večera :lol: