Hele to jde u silničních aut ale v tereňácích je to právě spolujezdec kdo při zapadnutí leze ven do sajrajtu, tahá lano, tlačí auto...k tomu moc holek nepřesvědčíš. Jo a na tý minulý stránce máš rozpis jak nějaká šlápota :lol:
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
to je hrůza, cely den sedím u PC (no vlastně půl dne bo stávám ve 12:00 :mrgreen: ) a brouzdám po netu, ale až když vidím nový příspěvek v tomhle tématu tak si uvědomím že už je zas večer 8)
Sem pěkně nasejřenej...podle všeho mi na kompu odešla grafárna a když sem se snažil jí vyčistit jestli se jenom nepřehřívá, tak sem udělal v drátech zkrat a vodkouřil si počítač. Jenom zasmrděl. :evil:
Ja mam na Mozile permanentne otevrenejch asi 7 panelu, ktery si pred zavrenim ulozim a ty se znova nactou.. Prvni je forum samozrejme, pak mail, youtube atd.. A jen preskakuju mezi panelama.. :lol:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Adam62_cz píše:Kubo, jsem tak nepozornej nebo tu prostě neni video ze sokolčí jak sme jeli z hradu vnoci?
Jeste tu neni.. Mel sem ted skoro celej podzim pocitac totalne v haji, ze jakz takz fungoval a video sem si na nem strihat netroufl.. Ted uz je ale snad OK a asi se na to vrhnu zejtra vecer, matrose mam dost, mam i dalsi videa ze Sokolciho, takze se mate na co tesit, chci si na tom nechat zalezet, nechci to uspechat.. :wink:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar