Trewor
Častý přispěvatel

Diť oni to měřili a zjistili rozdíl 3dB To je úplně k prdu. I když musim přiznat, že se mi alespoň na magistrále zdá provoz plynulejší. Když řešej hluk tak proč nezakážou retardéry? Musí se nejdřiv brzdit a zase rozjíždět a způsobuje to tak i vyšší spotřebu a to je teďka přece to hlavní :roll:
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz
Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
DjCarlos
Přispěvatel

Docela by mě zajímalo, jak přišli na to, že 45 milionů je půl miliardy... :roll:
cores
Sběratel

zatím z Evropské unie dorazilo v přepočtu necelých čtyři sta milionů korun. 45 milionů bylo použito na nákup zmíněného radarového systému. Celkem dá EU na dopravní program hlavnímu městu přibližně 557 milionů.
Pavlak
Častý přispěvatel

deekay píše:No po magistrale jezdit 50 je ocistec, tim spis, ze to je jen kvuli "omezeni hluku"
Kolega bydli primo na 5.kvetna a ma okna smerem na magistralu a rikal ze si rozhodne zadnyho snizeni hluku nevsim poz avedeni tydle kokotiny.

Ja bydlim taky u magistraly a nejakyho snizeni hluku jsem si ani nevsimnul,pac z jedny strany magistrala a tramvajovej podjezd a z druhy strany tramvajova vozovna je docela hukot... ale clovek si na to casem zvykne.
AXIAL SCX10-3 JEEP JT GLADIATOR, TRX 4 DEFENDER,
SLASH, HOSS
Trewor
Častý přispěvatel

Jsem se dneska stavil ve Fabory v Modřanech pro "pár" šroubků a když va kase naskočil litr k zaplacení tak mě málem klepla pepka. M2,5 pevnostní šroubky jsou drahý jak voda na sahaře
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz
Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
deekay
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Fabory jsou obecne drahy jak prase...
ja kupuju spojovak v Akrosu, pokud nepotrebuju cernenej, nebo neco extra
F350 Highlift - Futaba 3PM-2.4
Defender D90 - Spektrum DX6
wranglik
Častý přispěvatel

to sem me taky stalo!!!chtel sem si koupit M2,5 jako ty imbusovy sroubky bylo jich cca 60kousku a k zaplaceni bylo pres 400kc tak sem rekl ze to nechci a radeji sem si vzal krizovy sroubky :-D :-D
deekay
Píšu hodně

Pokud mate ty 2.5ky na plechace od RC4WD, tak fakt doporucuju ten Akros. Zaprve jsou nerez, takze nehrozi, ze kola za cas nepovolite, zadruhe je lepsi cena

http://www.akros.cz/srouby-s-valcovou-h ... 2/a2/prod/
Pedro
Píšu hodně

To jsou sakra lepší ceny.

Jak tam funguje nákup? Normálně maloobchod?
CC-01 Pajero - Dsys 56,Nowak 55T,TowerPro MG995
SCX-10 Forďák obytňák, Dsys 46, 35T, TowerPro MG996
2.4 Ghz
aushaus
Píšu hodně

D90-Gray Td5 (MEX)-Construction in progress
YouTube channel
deekay
Píšu hodně

Pedro píše:To jsou sakra lepší ceny.

Jak tam funguje nákup? Normálně maloobchod?

jo, nejlepsi prijit s vypsanyma sroubama dle toho katalogu na papirku, skocis do prvniho patra, obchodnik to nabusi do systemu, zaplatis a des s papirem dolu do prizemi kde ti dle toho papiru vydaji material.
DjCarlos
Přispěvatel

cores píše:zatím z Evropské unie dorazilo v přepočtu necelých čtyři sta milionů korun. 45 milionů bylo použito na nákup zmíněného radarového systému. Celkem dá EU na dopravní program hlavnímu městu přibližně 557 milionů.

No celkem jim dorazilo bůhví kolik, ale za radary dali 45 milionů a když se koukneš na ten odkaz (http://zpravy.idnes.cz/praha-ma-radary- ... -zpravy_ab ), tak v nem je napsano praha-ma-radary-za-pul-miliardy.... a v nadpisu 45 milionů...
salvatore
Veterán fóra

Dneska si tak jedu po Vinohradech a najednou koukám co mám před sebou!!! Jel jsem za ním až zaparkoval a pak zdvořile požádal, jestli si to nádheru můžu vyfotit. Pán byl naprosto v pohodě, pohovořili jsme, já to pro vás vyblejsk a tady to je!

Obrázek

Obrázek
aushaus
Píšu hodně

salvatore píše:Dneska si tak jedu po Vinohradech a najednou koukám co mám před sebou!!! Jel jsem za ním až zaparkoval a pak zdvořile požádal, jestli si to nádheru můžu vyfotit. Pán byl naprosto v pohodě, pohovořili jsme, já to pro vás vyblejsk a tady to je!

Hezkej, myslim že jeho majitel je na landroverforum.cz reglej jako "KRANG", ale nejsem si jistej :wink:
D90-Gray Td5 (MEX)-Construction in progress
YouTube channel
voriss
Častý přispěvatel

Nádhera...
TRAXXAS SLASH 1:16 EXPEDICE
TRAXXAS SLASH
YOKOMO DIB CS 2.0
SAKURA D3 RWD

Zpět na „FreeKec“