Kamarádi, děkuji vám, že se alespoň někomu moje fantazírování líbí. To člověka nakopne a má chuť do další práce. Vím že to není moc scale a oproti jiným karoseriím zde na fóru to není nic moc, ale aspoň budu mít něco, co nikdo nemá. Mám vymyšlené nějaké detailíky, které doufám vzhled ještě trochu vylepší, ale na tom začnu pracovat až dodělám střechu.
Dnes jsem trochu postoupil ve stavbě a nahrubo zbastlil střechu. Není zatím slepená, je jen tak položená. Přemýšlím, zda mám udělat sřešní okno, nebo nechat střechu bez okna. Co myslíte?
Více fotek v albu (posledních 14 fotek) http://idinek.rajce.idnes.cz/SCX-10/#
Na to, jak Dingokastli nemam moc v lasce, se mi tahle hrozne libi.. :YOP: Stresni vokno bych tam nedaval, takhle to vypada dobre a navic to bude bez okna pevnejsi.. ;-)
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Chlapi, děkuji za pochvalu ;-) a radu. Střešní okno tedy nebude. Po dokončení střechy se pustím do některých detailů karoserie a pak se pokusím o letování ochranného rámu. Je ale ve hvězdách zda ochranný rám dokončím. To záleží na tom, jak mi letování půjde. :-p