Čau kluci, řeším dilema na Jeepu... Mám na něm kola od Prolinu orig Axial. Kola jsou hodně veliká a moc mi k téhle kastli nepasují. Na zkoušku jsem si půjčil pneu Team Losi. Prosím vás tímto o hlasování které by jste v mé situaci použili. Z mojeho pohledu se přikláním k Team Losi, už kvůli měkkosti a menšímu průměru. Ale zajímá mě i váš názor. Díky za odpovědi a hlasování.
To DavePR: no další důvod proč se přikláním k menší pneu je ten, že když na jedné straně vleze kolo do blatníku, tak vpodstatě už není možné zatočit, aniž by se nezničila pneu/kastle....
Vem v potaz poměr velikostí - například průměr kola vz okno a pak se koukni na skutečnýho Jeepa - ať dělám co dělám seděj mi nejvíc losinky - s těma od prolinu mi to lehce připomíná iceland truck...
Osobně bych to malilinko hodil dolů a dal losinky (můj názor...)
Ale jinak moc pěkná kastlička ;-) Tohle auto můžu :wink:
U výšky kastle je každej milimetřík znát, ale jak se tak koukám na chekyho co stojí vedle, tak průměr kola je cca od prahu tak pár čísel ok okna dolů - a to má velký kola... :wink:
Naposledy upravil(a) UFO dne 31.01.2011 22:02, celkem upraveno 1 x.
Jo, to že to bude dost drhnout mě napadlo no... Chtělo by to asi něco mezi, kdyby se povedlo... Mě prostě přijdou ty rock bashery moc malý na cheero... :roll:
No konkrétně s losinama mám od ostatních nejlepší reference...Měkké, přilnavé. Provedl jsem menší upgrade se snížením karoserie a myslím, že to teď vypadá přirozeně....První foto je s bleskem a druhá taková, jak auto vidím já v polotmě :-) A NENÍ RŮŽOVÉ :mrgreen:
hm...to je prostěco člověk to názor.....hlavní je jak to bereš ty......
kdyby se ti zdály ty Proliny moc velký....
...a řekl bych, že tyhle tomu slušej hodně moc 8)