U nás pošťák.. ani se neobtěžuje chodit a když už dojde tak by chtěl tak kilo navíc ... takže ja si nechám od něj vrátit hezky do korunky a ono mu to zkazí náladu... :mrgreen: Jinak už je snad i normální že 1 z 10ti balíků dojde poničenej nebo vůbec nedojde..
Pošta je bezva kšeft.Platíš za to,že si pro to můžeš dojít k nim.
V pondělí jsem dostal lístek s pátečním datumem.Šéfová pošty se jen vymlouvala.Že to maj těžký?Co je mi do toho,když platim poštovný takovou raketu.
Jak to,že PPL atd funguje?
nechal sem si poslat nejaky wjeci z mz (petr vi) pres ppl pred vanocema (hodne pred vanocema). Asi 4.ledna mi pise z mz, ze mu to vratili, ze prej to neprebiram. naschval sem si to nechal poslat do prace, kde sem vedel ze budu a navic na recepci sedej holky nepretrzite celej den.
jeste prej tvrdili, ze me volali na mobil a nikdo to nebral, cislo sem uvedl spravny.
Takze zadny prijaty/neprijaty hovor, zadny jiny pokus o kontakt, nikdo se neptal na recepci na mou osobu. vsechno si vymysleli a ani se o zadny doruceni nesnazili a jeste oblbujou odesilatele, timto sem s ppl navzdy skoncil.
taky sem si teď vyzved balík, co se na počtě válel od pondělka a bohužel na lísteček jaksi nedošlo...navíc je u nás furt někdo doma...no prostě na prd s poštou...
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**
Nejlepším vtipem je slogan "Dnes podáte - zítra dodáme"
Sledování zásilek je pěkná věc, ale člověk díky tomu prosedí týden u počítače a žalostně kouká, jak se zásilka nehýbe...
Poslední zážitek: Čtvrtek zásilka podána, pátek, zásilka je přepravována k dodací poště, pak víkend, takže stále visí hláška o přepravování, přijde pondělí a co si myslíte? Zásilka je přepravována k dodací poště... A úterý? Přichází největší vtip - přišlo to a poštu sousedního města, tam to bylo dva dny a pak konečně to přivezli mně... Proč za stejný prachy to soukromá firma udělá za 1-2 dny, osobně vám zavolají, dovezou kam je třeba a ještě se u toho netváří tak kysele?
no protoze ta soukroma firma se na to vicemene specializuje... voni proste vozej jenom ty baliky... netvarej se kysele?? to asi neznas ty lidi od PPL vic - sou to dementi na Ntou vetsinou, chovaj se k zasilkam jak prasata
a to, ze zavolaj neni moc velkej bonus - jednak volaj protoze musej a chtej se zbavit baliku.. ne ze by chteli...a vetsinou ti reknou ze tam muzou bejt tehdy a tehdy a stejne se tomu musis tak nejak prizpusobit ty. Dovezou kam je treba.. no tezko rict, vetsinou se jim jinam nez na dodaci adresu moc nechce.
s postou to mas tezky - kazdej den toho vozej hodne a hodne, takze obcas se naka chybka stane. Sledovani baliku, ano stoji za pic :) t je proste sluzba, ktera maka tak u kazdyho 5tyho baliku. ale kdyz to posles jako obchodni balik tak to proste do cca 5ti dnu dojde tam kam ma a zustane to na poste kdyz uz na tebe nezazvonej doma.
S PPL a TNT mam jen kladný zkušenosti, ale ta pošta... 8(
posledních 8 z 8 balíčků mi nedonesli domu. Tak jsem psal i mail na oddělení stížností a neuráčeli se ani odepsat...
Kdyby to šlo jinak, tak tu zaj*****u poštu nepoužívam :evil:
S nasou postou mam prave dobre skusenosti.pokial to islo klasickym sposobom.Pride na najblizsi postovy urad a dorucovatelka hodi rano listok.
Ak to ide cez postovych kurvierov(to je kurier co kazdu zasielku doku***)
tak je to cele v ... :-p
UPS,DPD,GLS nebol problem,len si chlapci nechali za dodanie slusne zaplatit :wink:
A DHL vedia potesit dodacimi lehotami(do 24h z hongkongu ku mne,ked je spravna konstelacia hviezd)
Ja s postou nemam spatny zkusenosti,teda az na dve vyjimky,jednou jsem nedostal listek ale sledoval jsem balik pres net,tak jsem si pro nej dosel na postu.
A po druhy byl muj listek napul strcenej v jiny schrance..
A s PPL uz mam horsi zkusenosti.
Jednou mi vezli balik,tak mi ridic volal ze je za chvilku pred barakem,ale ja byl jeste v praci,tak on rekl ze mi to hodi do prace,ale ja mu rek ze u sebe nemam na balik penize,tak zacal frajer rvat do telefonu ze to neni mozny,ze se z toho posere a div mne neposlal do prdele...
AXIAL SCX10-3 JEEP JT GLADIATOR, TRX 4 DEFENDER,
SLASH, HOSS