chci se vám představit, sem nováček. Začal sem jako každej na čísnejch hračkách, pak se si koupil Xmods Hummera 1:32 což mi fakt nestačilo, teď sem přesvědčenej že CCčko mi stačit musí. V pondělí nebo v ůterý mi snad přijde, majitel na ní měl Rangieho, já bych tam chtěl hodit kastličku LR Disco III z jedný čísnký hračky který je doufám někde kolem 1:10. Pokud by to jó nešlo tak koupím eště tu kastlu Rangieho. Postupně budu přidávat fotky co se děje. Zatím sem se chtěl pokusit o zahradu, ale nevím eště z čeho to dělat a jak to spojit. Potom nějakej jednoduchej rám dopředu žebřík dozadu a tak dál.....Jinak máme doma Defendera 110, a znám se s dost lidma co maj LR, jsem členem LR fora a objíždím i nějaký akce, takže kdyby někdo chtěl něco na LR oměřit nebo tak. Rád poradím, oměřím, vyfotím. Jinak u mý kastle sem kdysi jak blb vyřezal blatníky až na kastli, z čeho je nejlepší to dolepit? A čím to lepit? Díky moc. Tak to skončilo Rangem:

CCčko s Kastličkou, před posouváním nápravy a nasazením kastle. Ta je zatím na takovej těch stojkách na lexanový karoserie, to předělám, je to vratký jak sviňa.