Lee93 píše:To by zachvilku člověk nesměl nic dělat, aby něco neporušoval. :roll:
jsou urcite hranice
jak by ses tvaril, kdybych tu inzeroval, ze vyrabim nejake doplnky a v upoutavce bych mel i veci, cos delal ty?
i kdyz bych nikdo doslovne nenapsal, ze jsem to delal ja, tak by si podle upoutavky kazdy myslel, ze prezentuju svoje vytvory
kdybych treba chtel strihat video o tomto foru, tak pouziju svoje videa a fotky z akci tohoto fora, pripadne pozadam ostatni, zda neco nedodaji
davat tam cizi auta a videa mi prijde trapny a spis jako ostuda, az se to provali
bohuzel na netu se krade nehorazne
delam web o whisky a uz jsem se setkal s tim, ze e-shop pruvodni obecne texty natvrdo prekopiruje (obcas dolu napise odkaz, ze je to ode mne), ale nikdy se nenamahali zeptat
jeden shop to textove prekopiroval komplet a jen tam doplnil sve zbozi a ceny - toho cloveka dokonce znam a on mne taky a zjistil jsem to nahodou
a jako vrchol mam nahrany jeden porad z CT, kde taky mluvili o whisky, pripadlo mi to nejak zname, tak jsem kouknul na web a zjistil, ze je to doslovne muj text