Tak jasne, ze pokud prahnes po supersportech tak ti bude 2CV prekazet. Ale ja hledal vraky abych ho mel. Kazdy si ybere neco. Jeden z klubu sbira ve hre vsechny Mercedesyn ma je v jednom z nejvetsich baraku. Ja to tak nezeru, kupuju jen co potrebuju na zavody a krajinou jezdim bud Subaru nebo Range RoveremM kachnu mam na sranda zavody. Moc casu na hrani nemam, tak mi to vydrzi na dlouho.
Pavel Novák Bylo a už dávno není TA01 Disco 3 G4 challenge Galerie
jj nahodou to je gut, rad se prave diky ty plose a volnymu jezdeni rad vracim i k prvnimu dilu. Neplnim zadny ukoly, jen tak bloumam krajinou, zajedu nakoupit nejaky hadyrky, nebo na plastiku LOL. Ta rozloha a volnost v autech na PC myslim nema obdobu a rad za to hre jeji chyby odpustim..navic za ty penize zejo
Belwa, crack ani patch prece s graikou nesouvisi
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..
mutant: ve dvojce jsou na Hawaii super stezky v horách, to mi v jedničce chybělo :) Ne se vrhnou ze silnice do údolí a hledat cestu na vrchol.
Tímto vyhlašuju soutěž o nejvyšší výjezd :)
Pavel Novák Bylo a už dávno není TA01 Disco 3 G4 challenge Galerie
dvojku jsem dohrál minulej týden a řeknu vám že žádná sláva...offroady skvělý (až na časovky s bodama :evil: ), ibiza senzační, líbí se mi že to mělo i jakš takš příběh a volnej pohyb po barácích a to je tak všechno...dal jste vůbec někdo A1 s něčím jiným než s Veyronem? :mrgreen: a jinak auta-prostě tragédie...jsem to radši smazal a stáhnul si zase starý dobrý TDU 1 s megapackem a brumlám si blahem 8)
Mercedes-Benz G a GLK na CC-01
Když to nemá kozy nebo kola, budou s tím problémy...