Na TLku je zkracena kastle z E-savage, do kastle jsem udelal nejdříve díry, tam kde jsem chtěl prošití, je to pro zvýraznění dveří atd. ... :P Potom byl na kastli nalepený tenký molitan a následně potažení maskačovým tričkem, následně prošito. Kastli jsem pořádně nedokončil, v oknech měly být ještě černé sítě a vzadu cajky pod takovou sítí, snad se k tomu ještě někdy dostanu.
fakt slusna prace. to sem snad jeste nikde nevidel. pro ty kdo nevi vo co gou sem se kouk na Ozyho fotogalerii na rajceti :-) ale Honcho je Honcho. zajimave mas vyresenou tu krabici na elktroniku takhle nahore. a pak ta konstrukcni tvorivost z nestarnouciho merkuru. uzasny.
SCX10 Honcho ve vystavbe, vetsina uz je, delam ho rovnou brodivej a louzi uz mam taky vyhlidnutou - sel tam az po strechu, po louzi test rybnikem, 2,4GHz pod vodou nic moc
Děkuju, jen ještě dodám že velký díl práce na "čalouněné" kastli má moje mamka, která je čalounice, které tímto také děkuju za trpělivost při stavbě :P
Ozy píše:Děkuju, jen ještě dodám že velký díl práce na "čalouněné" kastli má moje mamka, která je čalounice, které tímto také děkuju za trpělivost při stavbě :P
:lol: tak odtud vitr vane :lol: ta prace vypada profesionalne, proto mne to zaujalo :lol: a k tomu super napad
SCX10 Honcho ve vystavbe, vetsina uz je, delam ho rovnou brodivej a louzi uz mam taky vyhlidnutou - sel tam az po strechu, po louzi test rybnikem, 2,4GHz pod vodou nic moc
Dneska jsem zkoušeli trial. Jezdili jsme tady u nas na hrázi. Tady jen 5 fotek http://ozy82.rajce.idnes.cz/trial_depoltky/, pak se mi klasicky vybil foťák Je to super, stačí pár metrů a je vystaráno na 2 hodiny.
Tak sem si rozsvitil auto :P http://ozy82.rajce.idnes.cz/svetla_axial Nakoupil jsem diody, odpory, kabely, buzirky a PLASTIC DIP. Dipem jsem rovnou zapatlal servo, je to super vec ta tekuta guma :wink:
Kdyby nestála plechovka dipu pětikilo, tak ho taky hned beru. Ale kvůli jednoho serva .... :roll: není nějaká levnější náhražka menšího objemu? nebo nějaké malé balení toho dipu
Hele Dip stojí sice pěto ale vydrží ti na víc věcí,servo bych teda zrovna taky neřešil,ale jde o régl,pokud je na ráně nebo pokud z aut děláte ponorky jako AviAro,Tommys a jejich tlupa :-D
s tim dipem ma wendis pravdu, zalil sem s nim regl, servo, a prijimac v balonku a ubylo tam pul centimetru z ty 10cm plechovky, takze to vydrzi fakt dlouho
no právě já vím, že vydrží dlouho, ale když jednou zaliju servo nebo regl tak pak už ho nevyužiju nikdy, zas tolik aut v plánu mít nemám :mrgreen: a ponorku jak aviaro ani dělat nechci, brodit mě baví jen tak, jakoby to bylo v reálu, když z pod vody čouhá čtvrt střechy tak už se mi to nelíbí :P
No tak pokud mas tak suprovy servo, regl, primac ze se ti nikdy nevyserou a ty uz je nikdy nemusis menit, tak mas pravdu :lol: Proste spravnymu modelari se v dilne neztrati mala plechovka Dipu za 450,- Ale urcite ne nebudeme premlouvat at si ho koupis za kazdou cenu. A poslat ti trochu taky nejde jestli se ptas na tohle :twisted: