Úpravy zatím minimální: sníženo těžiště, zadní linky (přední jsou na cestě), disky Proline vpředu s origo závažím, kastle VW Baja.
Co to ještě chce: silnější servo, CVD (když nepomůžou CVD tak delší páku na servo) a asi kovové tlumiče - origo plastové tečou a asi po 4 sundáních z čepů už jeden pořádně nedrží...
Jo a ještě možná pneu Losi Rock Basher
Co já vim, tak jen ty kola. Ostatní se nepočítá. Sou fakt bombový. Navíc jsi asi první a jedinej v republice, kdo tyhle kola má... :lol:
A co se týká motoru, tak mongoose už je tady, zkusim ho co nejdřív vyzkoušet a dám vědět, jak to šlape. Četl jsem manuál a píšou, že umí 3S LiPo. To bude rachottttt.
PS: Kdykoliv si vzpomenu na tu tvou zmenšenou pneumatiku, tak se musim smát.... Losinka bude kulhat :lol:
Naposledy upravil(a) MikeP dne 19.06.2009 8:06, celkem upraveno 1 x.
Musím upozornit na "křehkost" plastových dílů.
Z důvodu že RC souprava z RTR setu MRC je taková nějaká fórová a občas se ji hned po zapnutí nechce reagovat s modelem, tak se mi stalo, že jsem model držel v dlani a když jsem čekal až budu mít spojení, tak najednou to chytlo plnej céres a model mi vystartoval z ruky a z cca 1m spadl na zem. A jelikož mám v předních kolech docela dost závaží, tak model nemohl "letět" jinak než po předních kolech.
Po dopadu jsem zjistil: 1) zlomené plastové očko předního linku (hned za závitem)
2) rozlomené plastové očko horního uchycení předního tlumiče (druhá strana od linku)
Momentálně je už zase vše funkční, páč jsem navštívil MikePa a postupně mu začal rozebírat Losinku :D (Von má teď ten tůning, tak plastové díly nepotřebuje :wink: )
A já si zatím díly objednám.
Tímto mu opět děkuji za zapůjčení dílů :!:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Já už to právě původní nemám (závaží, těžiště jinde, tlumiče jinde ...) tak se to teď musí vychytat. Bejt to v originále, tak by s tím nic nebylo :(
Ale od toho tu jsou náhradní díly a "tunění" :wink:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
milan008 ...ale já vím, že ty víš :D
Jak píšu, chce to vychytat, ještě jsem s ním venku nejezdil :(
A máš nějaké fotky :?:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x