dneska lehce pokračuju na zaslepení kabiny....odříznutá zadní část přilepená a zevnitř podlepená kousky PSH, bude na tom dost kitování, ael je to poměrně jednoduchej způsob......
tak dneska zase zlehka pokračujem, ložná plocha je hotová, dá se odklopit pro přístup k baterkám, náhradní si def klasicky poveze v čumáku....teď ještě umístit elektroniku, postavit kolem nejlépe vodotěsnou bednu a je skoro vyhráno...
dneska jsem konečně vytáhl šestikolu ven a musím říct, že předčila moje očekávání, ve sjezdech a výjezdech je naprosto nepřevrátitelná, manévrovatelnost s přitočenou zadní nápravou naprosto výborná, taktéž průjezdnost....prostě samé superlativy.....jediný co mě ještě trápí je motor, který už asi dosluhuje, poněváč mu nepomohla ani stočená kotva a přelíznutý uhlíky pěkně papá baterky a netáhne, což se po hodině, dvou citelně zhoršuje....až se i tohle vychytá, bude to bomba.......a tu je pár foteček.....
čoveče tam kam jsem se minule ani neodvážil jsem teď jako první a zvládlo to všechno na jedničku, jen jeden výjezd chlapci bikeři trochu zvedli, tak jsem si musel pomoc navijákem....ale jak říkám oproti 4x4 Defenderu je to posun o několik tříd dále....