Jak si asi mnozí všimli, co mám Bubáka, Mergl tak trochu zahálí, díly z podvozku sem nacpal částečně právě do Bubáka a částečně do Žebřiňáka a bouda ležela ve skříni opuštěná.
Nicméně sem dostal chuť na nějakej ten expediční projekt, páč sem se expedicím trochu vzdálil. Vytáh sem boudu a začal vymejšlet. Loni na Sokolčí sem urazil lem blatníku, kterej sem pak opakovaně lepil, až se mi ho povedlo ztratit. To mě tak jako oklikou přivedlo k myšlence, že místo opravy bych se zadku zbavil úplně. Pak sem si prohlížel Harryho obytnýho unimoga a Memphisovo camper Hiluxe a myšlenka se začala prosazovat a pak sem na netu narazil na tohodle krasavce od innovation campers a bylo vymalováno...
vzhledem k tomu, že to je můj první podobnej projekt, začal sem s přípravou ve sketchupu...po poměření rozměrů a proporcí sem splácal tohle
pak sem si to rozbalil do plochy a nechal vytisknout, abych zjistil, jak to bude zhruba vypadat (mimochodem už vim, proč sem si jako kluk nelepil modýlky, byl sem zapatlanej od lepidla až za ušima a skládačka jakbysmet)
tady jedna špionážní (rozumějte mizerná) fotečka z mobilu...skládanka nahrubo slepená a položená na boudě...
...rozměrově a proporcema to celkem sedí, takže zbejvá rozkreslit součásti na PSH, nařezat a slepit a takový ty další drobnosti :-D
Nebude to přesná replika, ale chtěl bych se předloze co nejvíc přiblížit, tak to snad klapne...
a při poměřování a koukání sem zjistil, že ta bouda je proporčně trochu mimo proti reálu...model je nižší, než by měl vzhledem k šířce bejt...a osobně teda musim říct, že mi proporce modelu připadaj hezčí...