Taky se pripravuje uplne novy sasko a cely kit MEX-I D-90 Offroad ktery bude mit naraznik podle defa 1/1 meho kamarada Breda.
Bude to cistokrevny offroad :wink:
jj jsou paradni,uz je na ceste balik s 10 sety!
Jaro ma na me opacny vliv,zacal jsem makat na RC,protoze venku uz neni tolik blata a tim padem me nebavi ze vse hned vyjedu s Jeepkou :wink:
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom Pajero Wagon ´93 - výstavba
DCC 006_Defender 90
Sakura Zero S
pocekajlo píše:ty 5-ti loukotovy beadlocky vypadaj super - vi se jaky maj offset v porovnani s plechy z plechu? Nebo snad dokonce ruzne moznosti offsetu?
zatim ne,mam je sice uz na ceste,ale jeste nevim.
ale bude to asi neco klasickeho.
pocekajlo píše:jo a jeste jeden dotaz - jsou to 1.9 nebo 2.2? - porad hledam nejaky zajimavy 2.2 na meho jeepa jk.
1.9,ale myslim ze pro vas urcite najdu nejake disky pro vaseho Jeepa :wink:
Doporucil bych ty co budu davat na sveho Jeepa JK,maji 4x promeny offset a jsou dosti Offroad.
Ja si budu nechavat davat stred do cerneho komaxitu.
Jinak tam bude prizniva cena 1500
zila70 píše:Asi najedu na novej program,pro cleny fora na urcite zbozi slevicky :tleskam:
Slevička bude například na set plechu pro D90, že? Protože když nakoupím ty plechy samostatně (kapota+blatníky+boky) tak mě to vyjde na 800Kč a když koupím celý ten plech tak 550Kč ale nevím nevím jestli bych to zvládl tak pěkně vystříhat...... :wink: