Mam už je doma a sou fakt bomba doporučuju :wink: Je to sice plast ale jsou fakt pěkný. Až si je dam do barvy tak to bude ještě lepší večer vám to vyfotim :wink:
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
sosak píše:je tohle jeste modelar nebo uz zamecnik? :)
sice neviem k comu sa tento koment vztahuje, ale tiez sa radim k zamocnickej komunite.. fanda zamkov, trezorov, zamocnictva a lockpickingu a setkeho podobneho :D
Tu malo byt nieco rozumne, ale nic take mi nenapadlo...
dneska má narozky velkej výrobce el. kytar Les Paul a tak má google zase super aplikaci v ligu...Hra na kejtru Jde to i přes klávesnici a už hraju asi 1/2 hodiny...no jak malej 8)
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
kucí...obrovská prosba, nechci to dávat do marketu, páč je to taková kravinka...
neválí se Vám někomu doma samolepka zamračenýho předního světla z origo archu pro AX-10 Scorpiona (B17 Betty)...a pokud jo, nemohli byste mi ji poslat třeba za poštovný+pivo na nějaký akci? nevim, jak je to možný, ale na mym archu mám jenom jednu, druhou sem někam nalepil asi a nevim kam...
předem díky moc, adresu dám dyžtak do SZ
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**