milan008
Veterán fóra

Re: Výběr modelu

:-p Tak to nevím tedy, TRX 13 990,- (13 149,-) Venture Toyota 10 660,- a MST za 3300,- ? To asi né.
bflmpsvz
virtual
Častý přispěvatel

Mira píše:Kdyz jsem videl za sebou v jizde scxII a trx tak bych zase rek, ze to scx jelo lip, vic vyjelo, pri jizde bylo skejlovejsi

Ani jedno jsem nezkoušel, takže nemám názor, ale nemohlo to být i řidičem? Často to tak bývá.
Vlastně mám taky jeden názor, líbí se mi ovládané uzávěrky u TRX, ale nelíbí se mi portály. Prostě 100 lidí, 100 chutí...
stavím Defender D90 pickup
Jeep JK GCM Skeleton
Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S
Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
gecko-x
Píšu hodně

milan008 píše::-p Tak to nevím tedy, TRX 13 990,- (13 149,-) Venture Toyota 10 660,- a MST za 3300,- ? To asi né.

Taky mi to tak ne/vychazi. Za 3300 ti to neproda ani nasranej Mr. Monty :-D
Ford f150 raptor rc4wd (Hero)
Mira
Veterán fóra

No dobreeeee tak 2 tis pridam. Ale rozumite...

Treba bude (za rok :-D ) kit od toho hpi a to by bylo uz lepsi
gecko-x
Píšu hodně

Jenomze za rok bude i kit od traxxasu :-D
Mira
Veterán fóra

Ale to nic neresi, furt to pojede hur nez scxII :-D

Ridicem, elektronikou... Proste na to koukas a vidis, je to subjektivni a je to o konkretni chvili :-D ale zazitek to je takze je to zkusenost :-D
gecko-x
Píšu hodně

Mira píše:Ale to nic neresi, furt to pojede hur nez scxII :-D

Ridicem, elektronikou... Proste na to koukas a vidis, je to subjektivni a je to o konkretni chvili :-D ale zazitek to je takze je to zkusenost :-D

Ale nebyla tu rec hlavne o HPI? Tak proc odbocujes k scx10? :-p :-D
Ale ted uz rypu.... ;-)
čučik
Nově příchozí

Dík všem za různé tipy. Nakonec asi udělám nejsnadnější věc. Pojedu se sousedem na nějakou expedici a podívám se na vlastní oči, jak to jezdí ostatním. Jen tak mimochodem ten axial není nikde skladem.Kit znamená nesloženou stavebnici, nebo je to složené a neobsahuje elektroniku?
xray T3, xrayT2R, xray M18pro, HPI firestorm, ALSracingM280, ALS M243carbon, Losi highroller
gecko-x
Píšu hodně

Neslozene a bez elektra
virtual
Častý přispěvatel

Pokud není skladem, není problém objednat, já Axial objednával u promodels, k vyzvednutí byl kit za několik dnů. Kit je nesložená stavebnice, výhodou je, že při stavbě poznáš, co jak funguje, pečlivě promažeš převody, rovnou můžeš použít užitečný tuning atd. Na druhou stranu počítej aspoň víkend na zprovoznění modelu...
stavím Defender D90 pickup
Jeep JK GCM Skeleton
Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S
Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
milan008
Veterán fóra

8o Jó kit je kit, jak vybaluješ jednotlivé díly s pytlíčků, kov ti těžkne v ruce, za chvíli všechno mastné, i sváteční ubrus na stolku. Zajisté montuješ bez návodu, jsi přece zkušený modelář a tak vše zase rozděláš protože to kolo má být naopak a šroubek je příliš dlouhej a stejně ti jich půlka zbyde. Po smontování se ozvou divné zvuky a celé šasi se nezvykle kroutí, takže nakonec stejně sáhneš po návodu a už to jde lépe a najednou je ráno a před tebou stojí hotovej model. Jó kit je kit. :OK:
bflmpsvz
LukasHE
Nově příchozí

Jsem tu novy, tak doufam, ze po precteni vlaken pisu do spravneho :-) S autama sem nikdy nejezdil, jen jsem pred lety koupil Traxxase Monster Mutta na "tahani hracky" a vybehani psu. Pak nakou dobu lezel v garazi a ted sem zjistil, ze je to skvela zaminka, jak vytahnout 3,5 leteho syna do lesa, i kdyz se mu moc nechce. Jen je problem ze Nimh (2x 3000 mAh) v tomhle aute moc nevydrzi a taky je celkove nastavene spis na rychlost (2WD atd.) a uz dost jete. Navic nas to oba zacalo bavit a po precteni par vlaken tady sem dospel k zaveru, ze "expedicni" auto bude asi idealni. Jen moc nevim, jak s uzsim vyberem. Zase na zaklade toho, co sem tady precetl, bych asi rad neco na podvozku scx10 II (treba Cherokee), ale trochu se obavam, jestli to neni uz moc pomale. Dalsi varianta ve vyberu je Wraith Spawn Rock Racer, coz uz neni expedicni v pravem slova smyslu, ale na tohle pouzito by mohlo byt taky super. V okoli nikdo nejezdi a ani nikoho zatim neznam, takze tezko nejak vic ozkousim. Byly by nejaka doporuce nebo zasadni rozdily mezy temito typy, co bych mel pri vyberu zohlednit? Urcite nejsem rpvni, co takhle vybira. Diky
pera2008
Píšu hodně

vzhladom nato, co pises, tak si kup TRX4 od traxxasu, ten splna aj rychle a aj pomale, aj 2WD a aj 4WD.
je to expedicak, polocrawler, basher, atd....
je to taky univerzal. najlepsie ked nemas pristup k modelom, tak popozerat nejake videa
co sa tyka rychlosti, tak za modelom v lese asi nechces behat, cize teoreticky hocijaky produkt dostupny na trhu je na to ok, lebo seriovo idu vsetky rychlejsie ako chodza, cize v lese na expedicku su ok ( MST, Vattera, Axial, TRX4, HPI venture, Carisma, Mex, RC4WD )
Mex Hilux truggy,Mex Hilux doublecab canopy,Toyota Landcruiser`63 FJ45 pick up,HM Crawler,BJ70 trial - Vaterra Ascender,FJ45 flatbed,Jeep Grand wagoneer,1981 Tamyia hilux 4x4,Traxxas XO-1
LukasHE
Nově příchozí

Diky moc. Na TRX4 jsem taky koukal a precetl asi dve recenze, ale prislo mi, ze tam neni do budoucna takovy potencial si neco vymenit/upravit apod. Nebo jsem jen blbe pochopil
Je mi jasne, ze se v tom ve vysledku budu hrabat :-) Plus jsem mel z clanku pocit, ze ten podvozek neni zdaleka na urovni toho scx 10 II. Ale je otazka, jestli to nejak poznam. Na druhou stranu prevodovka me vazne laka, plus bych pak casem rad koupil navijak. A YT videa urcite projdu. Na neco jsem uz koukal.
Loskuták
Uživatel

TRX4 se mi strašně líbí, přemýšlel jsem, jestli ho koupit nebo Summita. Nakonec jsem vzal Summita, protože si myslím, že když TRX naložíš na dvojku, půjde to rychle na boudu. To ale Summit jde taky:)))))))))))))))))))))))
Traxxas TRX-4 Defender 1/10 Brushless
Losi Night Crawler SE 1/10
Losi Rock Rey 1/10 Brushless

Zpět na „Modely pro expedice - obecné“