No je stejná jak má třeba matbre na deekay defošovi. A díval jsem se u něj nebo u wranglika a taky jim prosvítá za maskou normálně barva kastle, tak jsem rozhodl, že to nebude tak zlé :lol: Nevypadá to nějak blbě ... i když zrovna na tomhle autě co vypadá a nevypadá blbě je hodně individuální názor :mrgreen:
no pokud vím tak Santa Cruz dělaj DH kola... taky jsem jedno jezdil od nich :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Hoši ani nemluvte, ségra se mi nakvartýrovala do pokoje a jednou přijdu dom a na zemi jebnutý plakát Liazky, Ranger Rovera, Land Cruisera .... a místo toho Hello Kitty, Barbie a Hana Montana :lol: tak to teď máme půl na půl - hned vedle barbiny mám blondýnu u Hummera, nad barbinou Toyka na maratony a hned vedle ní expediční Patrol, dakarské Pajero .... :mrgreen:
Na skejtu jsem se pokoušel někdy v osmé třídě ale nemělo to moc dlouhého trvání a na snowboardu jsem byl asi dvakrát .... no ... na šlepru se trápím ale kopeček sjedu :mrgreen: ale nejezdím na ničem, jen nosím skejtové hadry, tak tam flákám samolepky co dostanu k botám nebo mikině 8)
Na kola už se těším, případá mi to takovej správnej ruskej speciál na Ladoga Trophy :twisted:
Pár záběrů z krátkého testování, ještě jsem nic nefiknul ale lehce budu muset .... jen se mi strašně hřeje regl i motor při pomaličkém crawlení, to snad nemůže být takový rozdíl oproti 1,9 ne ... :cry:
Ale vypadá božsky a ty badlandy se škrábou neskutečně