...není problém stříkat rovnou na plast, jen to chce vzít jemným smirklem na matno a mít dokonale odmaštěný, stříkal jsem takhle dvě auta obyčejnou Humbrolkou - a drží to bez problému, z kastle to jde jedině i s kusem podkladu...
UFO obroušený sem to měl celý...a i dobře odmaštěný...tak nevím co jse stalo :-(
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
Já jsemvždycky kastli stříkal normoš bílým lakem úplně celou kastli jako základ a pak lakem jakým jsem chtěl... Vše bylo v pohodě...zkus to znovu a uvidíš :OK: ;-)
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
no skusim to nák do bastlit a uvidíme kdyžtak se to hold teda předělá... ;-)
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
baxane chápu že neumíš všechno, tak si nech poradit a vyzkoušej to co ti radí zkušenější ale jestly to chceš dělat dál jako doteď tak se nediv jak kolegové reagujou
na to co se ti voloupalo vypadá to že barva je bez základu a není to řádně obroušený, nebo blbě odmaštěný, jestly ti ta barva drží blbě i jinde tak to pude dolu dobře brzdovkou, vycházím z toho žes použil nějakou normální barvu né balakryl jestly to chceš nechat jak to je můžeš to voloupaný zapatlat štětečkem, to samé u tý podtečený černý, tam se podívej jak moc seš mimo hrany ,něco jde opravit černou něco barvou karoserie
edit, sem koukal eště jednou na tu fotku a žádnej základ tam neni vidět (ani na zbytku boudy)
UFO píše:...není problém stříkat rovnou na plast, jen to chce vzít jemným smirklem na matno a mít dokonale odmaštěný, stříkal jsem takhle dvě auta obyčejnou Humbrolkou - a drží to bez problému, z kastle to jde jedině i s kusem podkladu...
Ono samo záleží jakou barvu použiješ. Humbrolky jsou přímo na plast, takže pohoda, ale pokud na to vzal autolak, tak to dopadlo jak to dopadlo.
no je na místech se to slouplo ale ted jsem to dodělal štětcem a zase tak hrozný to neni...řešit to nebudu až to někde vopřu vo strom... :OK:
Čím si to odmašťoval? Jestli jsi to odmašťoval jarem, tak ti můžu říct, že to neodmastí ideálně. Když odmašťovat pod lak, tak buď lihem nebo bezacetonovym čištičem na brzdy...
Legenda zvaná Plísňák cabrio HAJZLTEAM + ještě nějaký rychlý mrchy
technickým benzínem... otázka mimo jak se chová psh s barvou...??? neni to podobné :?: :?: :?:
na maskování používej tamiya pásku,pokud si viděl jaký zvěrstva jsem stříkal,tak ti musí bejt jasný že to s tim jde,je to nejlepší páska na maskování,už jsem toho vyzkoušel dost a jinou bych už nekoupil. u těch dvou zvířat co jsem stříkal mi to podteklo minimálně v místech kde jsem si nevšim že to neni pořádně přilepený,ale pokud bys nevěděl kde to je tak bys to nenašel... jak psal Zax,spousta lidí tu ví o čem mluví a pokud se nechceš ptát veřejně stačí napsat sz,věřim tomu že většina poradí...a dobře poradí :-)
tak jsem včera skusil linky ale zase moc krátký :/ ale ted je na tejden vystaráno dneska ve škole jsem uklouz na schodech,výron kotnáku....dost velkej bjeham o berlích a sem rád... :-(