tak po mé špatné reputaci přichází něco ze světa rally obědnal jsem gumi a karoserii skelet defendra :twisted:
Naposledy upravil(a) BAXAN dne 25.11.2012 10:06, celkem upraveno 2 x.
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
hned jak příde jsu makat do dílny :D jakej má rozvor nevíte to někdo (žíla to tam nemá)
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
v rally sportu jse pohybuju od malička a bez toho už skoro nežiju takže po svezení dakarovou tatrou Tomečka stavím todle a jelikož je doma rozpracované toro :D pro jiné samokřídlo a s polistirenem mi baví dělat tak pul na pul s pshčkem :D sedačky budou polistiren :).... něco možná prý má domca 234... tak uvidíme...volant bude z discoveryho a pásy z gumi do kalhot... pak nákej ten pajdulák a chladič dozadu :D pokud budou peníze tak bude i vnitřní rám... :D pneu mex-offroad 1,9...
Naposledy upravil(a) BAXAN dne 23.10.2012 21:14, celkem upraveno 1 x.
už je to doma ale neodhad jsem gumi... 1.9 jsem nasadil a je to jako big foot
fotky zkrátit podvozek...udělat řízení :) kola jsou moc velké ale slušímu : :twisted: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE:
disky mají velké dilema krom toho že jse mi líbí ty ze subaru a slušímu to na nich ale maj odkurvenej ofset z vleku... a možná fendry trochu probrousím zatím jdu dělat palubku :)