Toto pochadza z Tunela po uprave rozostavanej dialnicnej krizovatky :

XP2002 píše:Čus mám dotaz když chci hrát MP napíše mi to Herní soubory se liší od původního obalu udělal jsem Re-Install odinstaloval jsem to i znova nainstaloval ale pořád mi to píše to samé.
Nevíte co s tím?
:YOP:
Čus XP2002
bosko1984 píše:V12 Měli by se kouknout na nějaká ruská videa kudy to Rusové ty Krazy,Uraly tahají i ze dřevem a návěs drží :mrgreen:
V12 píše:Uz dlhsie som sa pohraval s myslienkou urobit mapu kopirujucu realne uzemie. Ale az vcera som si spomenul, ze vsetky podklady na to mam - DEM (digitalny vyskovy model terenu) pre CZ a SK, ako aj SK mapu lesnych ciest. Pokusil som sa to zmontovat dohromady a aby som napisal pravdu, bol som z toho velmi sklamany. Dovodov je viacero, napisem podstatne :
- mne dostupny DEM je s rozlisenim 3 oblukovych sekund, co u nas v terene znamena cca 90 metrov. Takze to potom dava 121 (11x11) vyskovych bodov terenu, co je samozrejme zalostne malo, tomuto sa ale da pomoct pouzitim presnejsieho DEM-u s rozliskom 1 arcsec, to potom bude v terene 30 metrov, vo vysledku je to potom takmer 1100 vyskovych bodov, co sa uz ako tak da prekusnut
- horsie je uz hustota ciest - nenasiel som ziadne uzemie velkosti 1 km x 1 km, kde by sa nachadzali duchaplne rozlozene lesne cesty
Vysledny efekt mojho 3-hodinoveho snazenia je ale nepublikovatelny, takze tato cesta je zatial neprejazdna a budeme musiet jazdit po virtualnych krajinach. Keby OOVEE rozsirilo mapu na 10x10 km, uz by sa dalo uvazovat o kadecom, vhodnych lokalit je v tom momente neurekom. Ale kilometer x kilometer je na taketo riesenie malo.
V12 píše:Vydrz, zanedlho vydam mapu Tunel, tam bude T813 s palubkou :wink: