Aktivně hledám "konečné řešení" nekonečného příběhu s mikroservy...
Za rok a půl co Traxxe mám jsem strhnul dvě sady ozubení a komplet upekl dvě z nich (první prošlo reklamací, u druhého už jsem na to neměl sílu...)
Mirakuli se tu před nějakým pátkem podělil o alternativy s kovovými převody - tak se ze slušnosti podělím o zkušenosti s jednou z nich:
Turnigy™ TGY-211DMHPodle popisu vyhovovala jak rozměry, tak podobnou silou - mají ještě silnější verzi, ale nevím jestli by to z dlouhodobého hlediska nedělalo neplechu, jeden bowden už jsem měnil i tak ;)
Za prvé - rozhodně to není jen "vyměnit a jezdit", serva jsou stejně dlouhá, o maličko užší, ale výrazně vyšší než původní traxxasí, takže je třeba je vypodložkovat (materiál není kde ubírat, v cestě je uchycení linku). Kabely jsou navíc vyvedené do strany a né dolů, takže je třeba jim vyřezat v kaslíku prostor. Ale nic co by se za večer nedalo vyřešit.
A zadruhé - s origo vysílačkou si ani neškrtnou - resp. nevím o možnosti jak na ní nastavit end pointy pro uzávěry, což je nutnost - na obou mám nastaveno jen na cca půl kroku na obě dvě strany.

Jsou trochu neposednější = častěji bzučí (bylo mi řečeno, že to je u digitálů vlastnost), ale nehřejí.
V neděli mě čeká první zkouška v terénu, tak snad mi to celé neshoří ;)
Když narazím na jakkýkoliv problém, dám vědět.